Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mi lehetett ez? Nagyon félek!

Mi lehetett ez? Nagyon félek!

Figyelt kérdés
Tegnap este anyával nagyon össze vesztem.. de olyan nagyon,hogy kidobálta a ruháimat a földre és adott egy táskát,hogy mehetek a p*csába.. Vitatkozunk kb már egy órája ordibál velem,nyilván ugye nem ok nélkül. A karácsonyfa az előszobába van és leesett róla 3 dísz. Egy amit óvodába csináltam, egy a nevelőapám anyukájáé volt,és egy ami már elég régi.A semmitől leestek... egész éjszaka zajokat hallottam..Nem hiszek az ilyen dolgokba,és nem gondolom azt hogy jött xy és elvisz.. nem ilyen típusú ember vagyok, de ez nagyon elgondolkodtat.. mi lehetett ez ?
2011. jan. 2. 15:29
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
A karácsonyfák támadása. Már mocorognak. Nemsokára felélednek, és az életünkre törnek.
2011. jan. 2. 20:06
 12/17 anonim ***** válasza:
hát ez lehet azért is mert nagy huzattal mmész el. Mindenre van Racionális magyarázat
2011. jan. 2. 20:12
 13/17 A kérdező kommentje:
támadnak hát...
2011. jan. 2. 20:59
 14/17 anonim válasza:
Osod szelleme nem jarhatott ott mivel nem idezted meg... Viszont ha ideztel szellemet regebben.. nem kudlted vissza.. lehet hogy ott maradt.. velem is tortent mar iylen ... Epp aludtam ejjel es az iroasztalomrol ami jo 5 meterre van az agyamtol arrol az asztalrol ontott valami valaki le egy pohar vizzel... A szobaba be voltam kulcsolva... Egyedul voltam... azota is gondolkozom hogy lehettem vizes mikor a pohar viz 5 meterre volt tolem..
2011. jan. 2. 21:43
 15/17 anonim ***** válasza:
Bocsi csak én voltam, az alsómat hoztam ki az anyád szobájából
2011. jan. 4. 21:13
 16/17 anonim ***** válasza:
Treevenge xd
2011. febr. 3. 16:41
 17/17 Djarum válasza:
Elképzelhető, hogy egy másik (már halott) rokonotok figyelmeztetett arra, hogy jobbam kéne szeretnetek egymást anyukáddal mert csúnya vége lehet az állandó veszekedésnek...
2011. júl. 19. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!