Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mi lehet ez a valami? (videó...

Mi lehet ez a valami? (videó van csatolva)

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=u6trH81xpko&feature=related

(Nem durva szóval aki fél az ilyenektől az is megnézheti csak arra lennék kíváncsi mi ez a lény.)

2010. dec. 27. 12:51
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
A fekete-fehér képekre van tudományos magyarázat!Én nem értek hozzá,de megpróbálom leírni.Amikor régen,még a függöny alá bújós fényképezőgépekkel dolgoztak,akkor nem filmre vagy memória kártyára rögzült a kép,hanem egy kis üveglapocskára.Ha ezt az előhívás után nem mosták le rendesen,akkor az előző képről maradtak ott formák,alakok.Néha felismerhető személyek is.
2010. dec. 27. 13:38
 12/19 Jaewy ***** válasza:
Na ez a legésszerübb magyarázat télleg !
2010. dec. 27. 13:41
 13/19 Greeze válasza:
ja kb..
2010. dec. 27. 13:46
 14/19 anonim ***** válasza:

jaj ezt pár éve megnéztem 1 barátnőmmel és 1 hétig nem bírtam aludni xD

nm tudom olyan ilyesztő volt az egész a zene amit bevágtak meg a képek....

2010. dec. 27. 16:42
 15/19 anonim ***** válasza:
pedig 1 jó páran látszik,h mennyire hamisítvány meg minden....
2010. dec. 27. 16:44
 16/19 anonim ***** válasza:

na végűl megnéztem beraktam addig 1 másik számot xD

és semmi durva nem volt benne,az összes hamisitvány valahol élő embereket raktak be xD

2010. dec. 27. 16:52
 17/19 anonim ***** válasza:

Ezen a videón mi a durva?

Már amikor láttam hogy youtube akkor tudtam hogy nem lesz durva mivel a youtube törli az igazi durva videókat!

2010. dec. 27. 20:01
 18/19 anonim válasza:
én tudom mi ez!!egy szórakozott ember keze munkája photoshoppal!
2010. dec. 27. 20:10
 19/19 Jaewy ***** válasza:
Hát ja, sajnos a youtube nagyon odafigyel az ilyesmire, szóval amiket mi ott látunk az biztos hamisítvány (nem értem mi a jó abban néhány gyengeelmélyü embrenek hogy több órákat pazarol a rövid életéből olyan baromságokra mint ezek ugyan is haszna nincs belölle, csupán pár gyenge idegzetű,tudatlan kis fiúra hozza rá a frászt xD
2010. dec. 29. 11:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!