Ez az a Bloody Mary akiről hablatyolnak az emberek?
én is láttam a filmet, elég sz.ar ne nézd meg..
amúgy az egyik válaszolónak, aki nem tudja hogy miért kellett meztelenül lenni: mert Mary elvileg csak akkor fogata el őt ha természetesen áll előtte vagy valami ilyesmi..
amúgy hiába próbálod ki azt hogy éjfélkor 3x mondod a nevét, hidd el nem lesz semmi.. én egy egész héten át próbáltam :D
Bloody Marie (I.Mária) angol királynő volt.
A Bloody onnan ragadt rá,hogy a protenstáns vallásúakat ki akarta írta,és sokat sikerült is neki...a többi az csak legenda,tehát nem feltétlenül igaz.
"Éjfélkor vagy az után, pontosan már nem tudom 3X kell a tükörbe mondani azt, hogy Bloody Mary és kivájja a szemeidet."
Oh, milyen fantasztikus játék! :D
I. Mária (London, 1516. február 18. – London, 1558. november 17.), angolul: Mary I, írül: Máire I, walesiül: Mari I Tudur, spanyolul: María I, angol és ír királynő 1553. július 19-étől egészen haláláig. Házassága révén 1554-től nápolyi királyné és ausztriai főhercegnő, 1555-től Luxemburg, Brabant, Limburg és Alsó-Lotaringia hercegnéje, Flandria, Hennegau, Artois, Hollandia és Burgundia grófnéja, 1556-tól Kasztília, León, Aragónia, Valencia, Nápoly, Szicília, Mallorca és Navarra királynéja. A Tudor-házból származott. VIII. Henrik angol király és Aragóniai Katalin egyetlen, felnőttkort megért gyermeke volt. Uralkodása alatt a római katolikus vallást próbálta visszaállítani az akkor már protestáns angolok között. A Katolikus melléknévvel is szokták illetni, valamint Véres Máriának[1] is szokás nevezni a protestánsok elleni kemény fellépése miatt.
Akkor ő ki?
Na tessék belinkelem :D
Itt megtudod nézni online. Ingyenes. :)
15/L
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!