Szellemek csak este szoktak előbújni?
Figyelt kérdés
Egy történetben sem jön elő nappal a szellem.2010. dec. 23. 12:07
11/19 anonim válasza:
mert éjszaka szeretnek riogatni és kibújnak az ágyad alól...
nem tudom egyébként ez hülyeség ha vannak bármikor és bárhol ott vannak
12/19 anonim válasza:
az 1 dolog hogy mi van a filmekben.nappal is ugyanúgy vannak csak általába az emberek éjszaka figyelmesebbek a zajokra..és nappal nem foglalkoznak ilyenekkel.
13/19 anonim válasza:
szerintem menj orvoshoz! szellemek nem léteznek! lehet lepontozni...
14/19 anonim válasza:
attól még nem kell senkit se lepontozni mert nincs veled egy véleményen és nem ugyanabban hisz amiben te.....
15/19 anonim válasza:
aki látott már szellemet az tudja hogy vannak.
16/19 anonim válasza:
Érdekes, még egy szellemet se láttam, viszont eléggé művelt vagyok a témában! de amíg nem látom egyet sem a saját szememmel addig nem hiszek benne, ilyen az empirizmus
17/19 anonim válasza:
Meg kellett tapasztalnom létezésüket.A nap bármely szakában megnyilvánulhatnak valamilyen formában,de megfigyelésem szerint is hajnal 3 és 4 óra között lehet számitani leginkább szellemjelenségre.
18/19 anonim válasza:
azert jonnek mindij este elo mert az felelmetesebben hangzik :-j nagy logika kellett ehez minden esetre ...
19/19 elektron20 válasza:
nálunk is vanak szellemek éjelente felkelnek azt kockulnak egy nagyot a gépemen xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!