Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Irjatok infókat bloodye...

Irjatok infókat bloodye mary-röl! és horror történeteket! De jokat ok?

Figyelt kérdés
2010. dec. 21. 17:44
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Mi történt? Nem akarok erről beszélni, félek a következményektől.
2010. dec. 22. 17:04
 12/17 anonim válasza:

tegnap 17:04

Akkor legalább csak annyit mondj , hogy mivel kapcsolatos?És ,hogy baj történt-e?

2010. dec. 23. 14:04
 13/17 anonim ***** válasza:

tegnap 17:04

Milyen jól eteted a népet:D

2010. dec. 23. 17:12
 14/17 anonim ***** válasza:

Megvagyok bántva.

A kérdező jó horror történetet szeretett volna. Én már kezdtem ráhangolni a embereket, mert nem lehet rögtön a közepébe vágni, elöbb fel kell spanolni a népet. Erre szépen lepontoztatok 65%ra. Hát akkor meséljen nektek a bánat. Pedig jó kis bepisilős sztorit terveztem, elég sokat olvastam már Mary-ről. Senki nem mondta, h valós történet kell.

17:12 Nem értékelik. :D

2010. dec. 25. 18:44
 15/17 anonim ***** válasza:

hhuuu szerintem a tükröket éjszaka takard le mert ha rá gondolsz akármikor megjelenhet és megöl téged.ezért este ne nézz tükörbe.egyik emberrel történt egyszer hogy megnézte a filmet délután.Akkor még nyugodt volt.Este már kezdett félni ezért áthívta egyik barátnőjét hogy ne legyen egyedül a házba.Este mikor a vacsorát befejezték felmentek aludni.egyszer csak hallottak lent valamit.lementek megnézni és ott volt a szomszéd macskája kibelezve,minden tiszta vér volt és a falra is az volt felírva a macska vérével hogy "meghaltok".A balta a földön mellette volt.Nagyon megijedtek és vissza futottak a szobába.a szobába egyszercsak összetört darabokra a tükör.az egyik csaj megvakult mert bele ment az üveg a szemébe,a másiknak meg levágta a lábát.utána megjelent bloody mary és mindkét nőt feldarabolta.másnap a rendőrség találta így meg őket.de az FBI őrzi a titkot.

Szval vigyázz ha megnézed a filmet ne nézz tükörbe mert ez veled is megtörténhet.

2011. jan. 11. 17:27
 16/17 anonim válasza:
100%
aztarohadt miket nem tudtok ti kitalálni:DDDDD
2011. febr. 20. 10:48
 17/17 anonim ***** válasza:
Neked nem horror történeteket kéne olvasnod,hanem helyesírási szótárt...... [link] Itt van egy oldal,itt olvashatsz.....:)
2013. dec. 22. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!