Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Hogy idézzek szellemet?

Hogy idézzek szellemet?

Figyelt kérdés

nincs sok gyakorlatom, de alkut szeretnék kötni eggyel...

tapasztalatokat, tanácsokat szívesen fogadok!

(még sose idéztem)

2010. dec. 19. 22:12
1 2 3
 11/24 anonim válasza:

szellemet idézni nagyon körülményes és veszélyes is.

ha nem figyelsz oda eléggé ... baj lehet belőle.

és ha megidézel egy szellemet nem biztos hogy az "jön" (nevezzük így) akire te számítottál.

azzal hogy megidézel egy szellemet kinyitsz egy zárt ajtót amin akármilyen gonosz szellemek is átjöhetnek nem csak az akit te "hívsz" és lehet hogy a gonosz szellem még ártani is akar neked...

de ezt csak tanácsolom

2010. dec. 22. 21:20
 12/24 anonim ***** válasza:
38%

Az szellem idézés nagyon veszélyes és [ESKÜSZÖM] az életedbe os kerülhet, ha például valami nem úgy sikerül ahogy tervezted...

De ha a szellemek fontosabbak akkor itt van például ez:

1. kapcsolj le minden elektromos cuccot a lakásban (akár ki is húzhatod őket a konnektorból), füstölő se éghet!!!

2. ülj le törökülésbe és tegyél le magad elé egy tükröt amibe látod az arcod!!!

3. kapcsold le a villanyt és gyújts meg egy hosszúkás, FEHÉR vagy minél világosabb színű gyertyát!!!

4. koncentrálj a tükörbe és egy idő után állítólag nem csak az arcodat fogod látni a tükörben...

FONTOS!!!! : ADDIG SEMMIKÉPPEN NE FORDULJ HÁTRA AMEDDIG EL NEM TŰNIK AZ A "VALAMI" A TÜKÖRBŐL, KÜLÖNBEN OTT RAGAD A "VALAMI" A LAKÁSOTOKBAN/HÁZATOKBAN ÉS NEHÉZ LESZ MEGSZABADULNI TŐLE.

Akár meg is próbálhatsz beszélni vele.

Azt a szellem idézős táblát csak akkor ajánlom, ha tudsz egy igazit szerezi, mert azokat megszentelik, hogy a szellemek ne tudjanak bántani, persze akkor is ott ragadhatnak...

2010. dec. 23. 10:00
 13/24 anonim ***** válasza:
0%

Hát utolsó akkor továbbra se fogok hinni a szellemes baromságaitokban. Mivel ezt a gyertyás dolgot régen megcsináltam poénból. Annyit értem el vele, hogy nagyon elkezdtem félni, de semmi se jelent meg. Kamu az egész :D

Még hogy az életembe kerülhet.. na ne hülyíts már...

Ezek szerint mégis csak beképzelitek ezeket a dolgokat. Ajánlom a pszichológust, mert én nem képzeltem oda semmit. :)

2010. dec. 23. 13:30
 14/24 anonim válasza:
Utolsónak: Nemrég regisztráltam az oldalra, de szerintem nem az a lényege, hogy mások válaszait kritizáld.
2010. dec. 23. 14:39
 15/24 anonim ***** válasza:

Látszik rajtad, hogy nem rég regisztráltál. Nekem kezdtél el káromkodni meg leszólni privát üziben. Úgyhogy csak ne álszenteskedj itt.

Hamarosan kidobnak téged is, mert a tudatlanságod határtalan.

2010. dec. 23. 18:13
 16/24 anonim ***** válasza:
0%
ÉN 1× MEGCSINÁLTAM A TÜKRÖSET ÉS FINGOTTAM 1 KIB@SZOTT NAGYOT AMITŐL ELTÜNT A SZELLEM.
2010. dec. 25. 18:01
 17/24 anonim válasza:
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
2010. dec. 30. 20:55
 18/24 anonim ***** válasza:
Mit h idézz??? Hány éves vagy? Nincsenek szellemek, nőjj már fel!
2011. jan. 5. 17:01
 19/24 anonim ***** válasza:
utolsó.Vki szerint vannak vki szerint nincsenek.én is mondhatnák hogy vannak nőj már fel:) de nem teszem mert ez egy gyerekes dolog-.-"
2011. jan. 11. 17:33
 20/24 anonim ***** válasza:
szerintem hívj egy olyan embert aki ért hozzá.nem jó csak úgy szórakozni ilyenekkel.utána ha nem tudjátok visszaküldeni ott maradhat.vagy lehet hogy épp nem jó szándékkal megy vagy valami démon lesz...
2011. jan. 11. 17:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!