Én egy médium vagyok?
Gyengébbek kedvéért:beszélek a szellemekkel??
5 éves lehettem amikor láttam a hütő elött egy férfi alakot...
és még most is láttom mindennap!!!
valamit akar tőlen vagy mi??
és médium vagyok?
EKKORA POFÁTLANSÁGOT KÉRDEZÖ!
Több éve áll a hütö elött szegény szellem, el kell viselnie ahogy nyitogatják a hütöajtót és szegény megfázik...
LEGALÁBB ADTÁL VOLNA NEKI EGY SZÉKET, HOGY LEÜLJÖN!!! :@
Ne foglalkozz azokkal akik szívatnak.
Velem is történnek furcsa dolgok...
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__termeszetfeletti-len..
Ha valamit megtudsz róla, vagy ha vki érdemlegeset találsz aki tud választ adni az ilyen és hasonló dolgokra nekem is írhatnál...
Nekem google most csak a Médium nevű sorozatot dobja ki, de mindjárt finomítok a keresésen.
Ezt találtam még:
Köszi!
Utolsó: Ti mindketten ugyan olyan zakkantak vagytok :)
A kérdésedre írtam már, hogy menj korházba, ott leszíjaznak és nem követ a "szellem".
Ha beszélgettek,kérdezd meg,hogy mit csinál a hűtőd előtt!
Talán 10 év alatt a nagy traccs partikon az még nem jutott eszedbe,hogy megkérdezd:
"Amúgy akarsz tőlem valamit,vagy csak átugrasz néha dumálgatni?"
Talán tőle kéne megkérdezni:"valamit akar tőlen vagy mi??"
en hiszek neked, de nem vagy medium!
vannak dolgok amik ott elnek.... es egyesek latjak egyesek nem..az en kisocsem is latott dolgokat nagyon sirt olyan 7 eves lehetett....
rn mrg hallottam erdekes dolgokat... bizonyos dolgok eldoltek leestek a foldre a hazunkban ugy h erthetetlen modon mivel ablak sme volt nyitva..nehez elmeselni edzoteremben lent ahazunkban a falnak vannak allitva tatami japan szonyeg amire esunk es az osszes eldolt legalabb 8 db... meg a faxgep meghulyult es allandoan kopgtak az ablakon folyamatosan , de sneki nem volt az udvaron..vannak ilyenek ..nem egyedul vagyunk a foldon..es ezek a dolgok egyre jobban mutatkoznak...!
tudsz kommunikalni veluk????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!