Ez mi volt? Hozzáértök?
Kiakartam menni a ház elé elsöpörni a havat, de mikor nyúltam a seprüért hirtelen egy csomó havat fújt rám a szél(?) és mintha egy emberi alakot láttam volna a hóból kiakulni..
Most nem merek kimenni. Valaki aki ért a szellemekhez, vagy a hasonló jelenségekhez az segítene, hogy mi lehetett ez?
Nem rég jártam a temetöben és véletlenül levertem egy nagy vörös gyertyát az egyik sírról, talán emiatt mérges rám?
Félek, hogy bántaná a cicáimat, mert a kertben mászkálnak :(

Szerintem is csak optikai csalódás. Biztos lelkiismeret furdalásod van a gyertya miatt, és ehhez jött a hirtelen ijedtség a hófúvással kapcsolatban és az agyad kombinált. Nyugodj meg, igyál egy teát, hallgass zenét, vagy nézz valami filmet (ne horrort! :D ) Nem hinném, hogy bármilyen veszély leselkedne a cicáidra. :)
Viszont ha zavar ez a gyertyás dolog, gyújts egy gyertyát azon a síron, amelyikről leverted és akkor te is megnyugszol és nincs az a hulla, aki ezután is haragudna rád. :D De mondom, ez inkább a képzeleted szüleménye. :)
Ne új gyertyát tegyél tedd vissza azt amit levertél ha még megvan. Újat ne tegyél más sírjára.
Honnan tudom? apumtól mert temetkezéssel foglalkozik és ilyenekről mindig szoktunk beszélgetni.
De látom ezt ma írtad 07:43kor így még nyugodtan kimehetsz a temetőbe.

Álljunk már meg egy szóra barátom! Te tényleg hiszel a kísértetekben? Ôrület! Hogy mennyi idióta mászkál szabadon! Látszik, hogy bezárták a Lipót Mezôt! Ha ilyen hülye lennék öregem én sem mernék kimenni az utcára.
Apropó, a gyertyatartót rakd vissza, mert az, hogy ezt korábban elmulasztottad, felvilágosítást ad arról, hogy mekkora tapló vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!