Most, ahogy így ülsz a monitor előtt, biztos hogy nem áll a hátad mögött egy SZELLEM!?
Figyelt kérdés
2010. dec. 2. 22:33
11/51 anonim válasza:
A férjem fekszik mögöttem. Szuszog. Várj...! Jól van, csak halkabban veszi a levegőt...
12/51 BlackSword válasza:
Tuti, mivel a fal van mögöttem, a fal mögött meg kb 28 méter mélység...
13/51 anonim válasza:
Ha állna is, megkérdezném hogy akar e böngészni valamit, mert akkor átadom a gépet addig. Ha csak ott áll akkor biztos nem rossz szándékkal van ott. Ha ártani akarna nekem már rég megtette volna. Egyébként szívesen eldiskurálnék egy szellemmel. Csupa érdekes dolgot mesélne a "szellem életröl".
14/51 anonim válasza:
Az enyém mögött tuti, hogy nem, mivel az ágyban ülök laptoppal az ölemben, és a hátam mögött a párnám van, illetve a fal.
15/51 anonim válasza:
Remélem nem!Tetszik a kérdés!:D:D
17/51 anonim válasza:
anyád áll a hátam mögött a következő menetre várva
18/51 anonim válasza:
nekem nem mindig,amugy is hátam mögött tükör van és hátrafordulok kiráz a hideg ,de ez nem mindig van. és sokszor azt se tudom miért fordultam meg.
20/51 anonim válasza:
A hátam mögött az őrangyalom áll, a szellem max. az ő háta mögött állhat.
Ó, szia Casper...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!