Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » A szellemek tudnak ártani az...

A szellemek tudnak ártani az embernek vagy csak ijesztgetni tudják őt?

Figyelt kérdés

Sok szellemes kérdést olvastam mostanában. Nyáron, mikor egyedül vagyok és gépnél ülök, kintről mindig hallom mintha nyitódna-csukódna az ajtó, de eddig soha de soha nem gondoltam szellemre, mindig azthittem apa,anya,bejárónő jött, és vártam mikor jönnek be, közben tovább gépeztem, de nem jött be senki, én meg elfelejtettem.

Most nem az ajtócsapódásról akarok kérdezni csak leirtam érdekességként. Ezt szimplán kérdezem csak, tudnak-e minket bántani.

2010. dec. 2. 18:05
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Utolsótól kérdezném: miért nem szabad hajnalban tükörbe nézni? Miért pont hajnalban? Mi jelenhet meg? Miért nem szabad hátat fordítani neki?
2010. dec. 6. 15:35
 12/22 anonim ***** válasza:

meg jelenhetnek különféle démonok,vagy szellemek,és ezek általában hajnalban jönnek elő amikor az ember könnyebb"célpont"valamiért.

Nem mondom hogy nem árthatnak mert ismerősöm rokona hajnalban meghalt,mert meglátott valamit a tükörben és szívrohamot kapott.

nem hátat fordítani nem szabad hanem megfordulni,mivel akár megölhet ha gonosz lény van ott.

2010. dec. 6. 15:54
 13/22 A kérdező kommentje:
én hajnalban kelek az az első h tükörbenézek, csak egy szörny van ott: a hasonmásom :D:D:D
2010. dec. 6. 19:49
 14/22 A kérdező kommentje:
lehet énis meghalok mert szívrohamot kapok egyszer magamtól XD
2010. dec. 6. 19:49
 15/22 anonim ***** válasza:
0%
Baromság az egész!!!
2010. dec. 7. 08:09
 16/22 A kérdező kommentje:
téged ki kérdezett?
2010. dec. 7. 17:50
 17/22 anonim ***** válasza:

Sosem értettem ezeket, hogy látszik a tükörben, vagy árnyék ami átsuhan, vagy hallatszik a suttogása meg ilyenek.. ez mind fizikai jelenség, pedig pont az a szellem lényege, hogy az élőlény lelke tovább él a fizikai világon túl. Nincsen fényvisszaverő felületük, vagy hangképző szervük.

A létezésükben hiszek, mert jól esik (és nem azért, mert buta vagyok). Abban egyelőre még nem hiszek, hogy egy élő érzékelheti is őket, de pár napon belül haverral kipróbáljuk az idézést :) (tisztában vagyunk a kockázattal)

2011. jún. 28. 19:57
 18/22 anonim válasza:
Lehet hogy léteznek ilyen dolgok, de én abban hiszek jobban, hogy a lélek energiaformába vált (amíg utazik), majd viszaalakul egy új életben, persze egy másik dimenzióban. Minden ugyan az, mégis más. Az, hogy egy másik dimenzióban lévő lény a mi dimenziónkat érintené talán lehehetlen, de ki tudja... Nem tartozik ide, de mi a véleményed a reinkarnációról? Amúgy szerintem azért nem emlékszünk másik életeinkre, mert az UTAZÁS közben nullázódik a tudatunk.
2011. okt. 30. 20:06
 19/22 anonim válasza:
Mégegy dolog: ha a SZELLEMEK az emberek ittrekedt lelkeik, akkor nem gonoszabbak, mint bármelyikünk...
2011. okt. 30. 20:08
 20/22 anonim válasza:
A szívrohamos ipsének küldöm, bírlak haver, jók a poánjaid :D, amúgy én reggel még szép vagyok, napközben, vagy este ijedek meg magamtól!!!
2011. okt. 31. 07:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!