2/9 Nostro the overlord válasza:
Azt, hogy lehet, hogy csak egy baktérium a marson. Ennek elég nagy a valószínűsége annak már kevésbé, hogy értelmes lények és tudnak űrhajót építeni és eljönnek hozzánk. Szóval szerintem van élet a földön kívül de nem olyan amilyenre ti gondoltok...
3/9 anonim válasza:
Azt, hogy épp nincssemmi izgalmas hír, de valamit mégis mutatni kell az unatkozó népnek. Ilyenkor szoktak efféle "hírekkel" előállni.
4/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!
sztem is nagy hülyeség csak kiváncsi voltam ti mit gondoltok:P
2010. dec. 1. 12:43
5/9 anonim válasza:
Beetetés lesz, meg elterelő hadmüvelet.
6/9 BlackSword válasza:
Megfagyott baktériumokat találtak a Titánon...
8/9 BlackSword válasza:
lyalya
Ez várható volt, hiszen az előzetes felmérések, megfigyelések eredményei engedtek erre következtetni... Szóval találtak valamit... elég fejlett már a technika, és jó tudni, hogy máshol is van élet...
Aztán meg majd jön a spekulálás... De szerintem kezdetleges az az életforma... Ha csak nem a nyomait találtuk meg...
9/9 anonim válasza:
Tegnap hallottam, és most oda is figyeltem, az érdekes ebben a dologban az, h arzén van ebben a baciban, amiről eddig azt gondolták, h nem lehet élő szervezet alaprésze.
És innentől nagy kérdés, h akkor tényleg melyik bolygókon keressenek életet, ha pl kicsit sem hasonlít a földi körülményekhez a bolygó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!