Hogy legyek olyan szellem mint a 13 kísértetbe a szellemek?
Figyelt kérdés
2010. nov. 29. 11:28
11/17 anonim válasza:
Jóhogy mindjárt nem Vámpírtündér akarsz lenni, aki vérfarkassá tud változni, folyton démonokkal üzletel, naponta elviszik az ufók és amikor meghal tuti, hogy szellem lesz, mert lezsírozta a Mikulással :D
12/17 anonim válasza:
Beöltözöl Damu Rolandnak a JóbanRosszbanból, aztán elszámolsz 13ig, majd fejbevágnak egy sörösüveggel és 4 perc múlva már szólógitározni tudó szellem lehetsz.
De előtte adj olyan drogot, amitől én is hülye kérdéseket írok.
13/17 Tosio válasza:
Előbb éld le a földön az életed, törődj itteni dolgokkal. Mindazonáltal a finom-fizikai törvényszerűségek miatt a földön ez nem lehetséges. Ha az lenne akkor lépten nyomon ilyen szellemekbe botlanál a 3dimenziós világban. Persze vannak kivételes esetek de nehogy azt hidd hogy egy finomfizikai lény képes arconvágni egy bézbólütővel. Jedi nem akarsz lenni?
14/17 anonim válasza:
Ez a monocérosz, az első a rhinocérosz. [link]
15/17 anonim válasza:
Na idefigyeljetek!
Szellemek igenis léteznek! Azon kívűl nem egy átlagos fiú vagyok. HAnem egy boszorkány. Tudom hogy én is ember vagyod DE NEM ÁTLAGOS ember!
16/17 anonim válasza:
Utolsó: Boszorkány? xD nem varázsló te gyerek? A boszorkányok csak lányok... na ennyit erről xD
Ha még azt em tudod, hogy kell rendesen modnani ne akarj átverni minket az estimeséddel :D
17/17 anonim válasza:
haljál meg oszt jóvan.xD de még előtte menjé el egy pszichológushoz,mert sztem vmi agyi károsodásod van.már bocs.xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!