Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mi van ha alkut köttötem egy...

Mi van ha alkut köttötem egy démonnal? (info lent)

Figyelt kérdés
kb egy félórája csináltuk meg a barátnőmmel sikeresen de mikor teljesül majd amit kértük tőle ill. nem tudjuk biztosan, hogy sikeres volt-e honnan tudhatnánk?
2010. nov. 28. 02:41
1 2 3
 21/26 anonim válasza:
nézd meg a paranormal activity egyet és kettőt :):)
2010. nov. 29. 09:20
 22/26 anonim ***** válasza:

Szoljatok Kargoku-nak, azaz nekem egy démon egy ember harci ereje maximum 5-6 egység,egy démoné max 4000.

De az enyém Alapbol 10.000.000 Simán elintézem.

Ha gond van írj de ne mondjátok el senkinek jó.

De átalakulhatok és akkor az eröm sokkal több lesz.

250.000.000 egységet is eléri Supersayasin-be. xD:)

2010. nov. 29. 13:23
 23/26 anonim ***** válasza:

Bocsi most veszem észre hogy hibásan írtam,

Léccíves nézzétek ell.

2010. nov. 29. 13:24
 24/26 anonim válasza:
Persze h a a kamerásat nem a kérdező írtan én a kérdező barátnője vok és nem érdekel ki hiszi el ami megtörtént az megtörtént xĐ nagyon egyszerűen éjfél körül kell az a legjobb időpont kell egy nagy ötágú csillag a csúcsa észak fele nézzen gyertyák nem szabad félni és a csillagból kilépni sem szabad azt hívni kell és elmondani vagy gondolni kell ara amit akarsz jah és a hívásnál majd add vmi féle jelet
2010. nov. 29. 16:26
 25/26 anonim válasza:

tudom,hogy azóta eltelt pár év,de nem tudod a vidit elküldeni priviben? nem mutatom meg senkinek!! :) Meg tudod azt is nondani,hogy mit èreztél akkor? :)

ha élsz még... :D xd

2013. júl. 11. 14:12
 26/26 anonim válasza:
Élsz meg? 😅
2018. jan. 21. 18:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!