Mi lehet az oka, hogy a rólam készült fotókon (nem minden esetben) emberi "arcok" is kivehetőek? Körülöttem egy-két fénykarika, vagy rajtam-át egy fénycsík látható?
Figyelt kérdés
Pl:vízparton ülve a vizben emberi arc,erdőben a sziklafalon emberi arcok körvonalai,mellettem a földön emberi arcot formálókő,stb.. a fotók más helyeken és más időben készültek, más-más gépekkel.Az arcok némelyikében elhunyt rokonaim, ismerőseim vonása fedezhető fel.2010. nov. 20. 23:01
11/15 A kérdező kommentje:
Aranyosak vagytok,köszi minden hozzászólást.Számomra ez azt is bizonyitja,hogy akik ezen az oldalon csemegéznek -komolytalanok.(bocs,sokan vannak).Nem hogy fotoshopolni nem tudok, de a kép feltöltése is problémát jelent, ugyhogy segitséget kell hozzá kérnem a lányomtól.Autodidakta módon tanulgattam a számitógép kezelését.Ez az én koromban nem szégyen.És ha most azt hiszitek,vén agyament öreg szőke nő vagyok, tévedtek.5x-es vagyok és barna.De nő :-)).Törekszem arra,hogy minél előbb fent legyen.
2010. nov. 22. 09:06
12/15 anonim válasza:
én hiszek neked kérdező, ha ez számít :)
13/15 anonim válasza:
erre én is kiváncsi lennék.
töltsd fel nyugodtan.sokat segitene
14/15 anonim válasza:
szerintem én leszek az egyetlen értelmes válaszoló
(bocs előzőek)
ilyen kép rólam is készült már és bárkiről készülhet , először én is hasonlóan gondoltam hogy szellemeket fotóztam le magam mellett, de aztán az egyik fotós ismerősöm elmagyarázta hogy ahogy előhívják a fényképeket két kép összemosódhat és így máris magyarázva lett hogy miért van másik arc vagy alak a te fényképeden is....
én csak erre tudok gondolni
15/15 anonim válasza:
20:22
Erről én is hallottam. Gondolom, Te jobban értesz hozzá, mint én, úgyhogy megkérdezem, ez csak a filmes fényképezőgépeknél fordul elő vagy a digitálisnál is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!