Usok. ILyenek is vannak?
Figyelt kérdés
Minap november elején néztem a History channelt amibe olyanlények voltak az volta navük hogy USO-k.ők a víz alatt élnek itt a földön.És voltak benne szemtanuk is.
Mert én ezt az évitized egyik legnagyobb marhaságának tartom.
2010. nov. 20. 12:41
1/10 anonim válasza:
Persze azonosítatlan úszó tárgy. Most már csak az a kérdés, hogy az azonosítatlan álló tárgyat, hogy hívják :D
2/10 anonim válasza:
Ez szerintem csak egy kevésbé ismert elnevezés.
Loch Ness tavában állítólag egy vízi szörny él, újkori észlelése egészen a 30-as évekig terjed vissza, tehát egyeltalán nem új keletű dolog vízben vélni azonosítatlan élőlényeket.
Te az évtized baromságának tartod... de ismered a mondást, újszülöttnek minden új.
Ezzel foglalkozik a kriptozoológia, a kétes létező élőlényekkel.
4/10 M@x válasza:
az USO az nem lény hanem az a repülő tárgy ami UFO és utána a víz alá bukik tehát USO!
6/10 anonim válasza:
Nekem a boromban szoktak néha azonosítatlan tárgyak úszkálni, lehet hogy ezek is földönkívüliek?
7/10 anonim válasza:
Azok-azok! Szóljunk az efbíájnak :$
8/10 A kérdező kommentje:
ja,szoljatok 404-nek hogy tud ezekről valamit.ivel az ufokkal ő szokott bulizgatni :D
2010. nov. 20. 19:50
9/10 anonim válasza:
404 már másik fórumon osztja az észt. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!