Egyik barátnőm mesélt arról, hogy hogyha az ember a tükör előtt háromszor kimondja h Vladimíri, akkor valami nagyon szar fog vele történni. Mit tudtok erről? Esetleg részleteket, vagy hogy mekkora hülyeség?
Figyelt kérdés
Én megtettem, és most egy hangyaszarnyit félek.2010. nov. 17. 18:45
31/38 anonim válasza:
Legalább a szövegen változtathattál volna egy kicsit, hogy valódi kérdésnek látszódjon.
A valóságban elég kis esély van rá hogy kér ember ugyanolyan marha legyen, és még a kérdéseik is egyformák.
32/38 A kérdező kommentje:
most mi bajod van? Az elején azt hittem, így van, mert eleve Véres Mary-nak ismertem Bloody Marit. A barátnőm őgy ejtette ki, ezért így írtam le. Ennyi. Még nem ismertem Bloody Maryt, és nem tehetek róla, h más sem. Ez igazi kérdés volt.
2010. nov. 24. 18:48
33/38 anonim válasza:
Mond ki a tükör elött 3x hogy pörgőrugás és akk megjelenik chuck noris és akk vége a világnak
34/38 anonim válasza:
Mondd ki a tükör előtt hetvenhétszer, hogy hétszer hét az negyvenkilenc, és akkor a tükörből hét kar nyúl ki és pontosan negyvenkilencet fog mindegyik ütni... utána úgy megijedsz, hogy hét hétig be sem állsz egy hétszer hetes tükör elé sem, sőt... hét hétig le sem majd mered hunyni mind a hét szemedet. Amúgy kellemes hetet! XD
35/38 anonim válasza:
Én ezt úgy ismerem,hogy Bagaméri.3-szor kell kimondani és ad egy tölcsér fagyit.
Én kipróbáltam, azóta minden este megcsinálom.Híztam is 10 kilót.
36/38 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy a rontás akkor biztos, ha a tükör előtt, fejeden egy káposztalevéllel háromszázszor kimondod: "oldalkocsis motorkerékpár". Nekem bejött.
37/38 anonim válasza:
remélem még jön ide valaki. Eláruljam, ki volt Bloody Mary? Stuart Mária, VIII. Henrik angol egyik nőrokona, akit Henrik lánya és örököse, Erzsébet királynő lefejeztetett, amikor megtudta, hogy a börtönből a spanyol királlyal levelezgetve összeesküvést sző ellene. Sem tükör, sem átok, csak egy szerencsétlen politikai játszma résztvevője és áldozata.
38/38 MarySue válasza:
Öcsém, de jót nevettem egyes beszólásokon :DDDDDDDD
még mindig sírok :DDDDD
Egyébként ez meg egy butaság, ilyenen ne is aggódj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!