Egyik barátnőm mesélt arról, hogy hogyha az ember a tükör előtt háromszor kimondja h Vladimíri, akkor valami nagyon szar fog vele történni. Mit tudtok erről? Esetleg részleteket, vagy hogy mekkora hülyeség?
Komolyan mondom, nem lehetek annyira rossz hangulatban, hogy ha ide feljövök a gyak.kérdésekre olvasgatni, ne vidulnék fel. Ismét köszönöm szépen.
Utolsó, én már gondoltam rá, hogy lehetne kiadni innen egy könyvet, csak és kizárólag az ezotéria témakörből szemezgetve. Ez a kérdés, meg a világítós vinné a pálmát szerintem.
De abban is biztos vagyok, hogy a némely kérdező jókat mosolyog magában, hogy így megszívatta a népet a kamu kérdésével. Na én is felteszek egyet.
jó sztorik! am, köszi!
De az a jó, h az a cipész, aki először csinált tükröt, abba a tükörbe ha belenézel, látod hogyan fogsz meghalni, de annyira beszarsz, hogy belehalsz, és vissza az egész türkös sztori!
A hülye kérdések összegyűjtésére már létezik egy oldal :)
Én ott találtam meg ezt a kérdést :D
A barátnőd fél a tükröktől?
Amúgy hogy néz ki?
jah, kicsit fél, mert... nem tom mért, de fél, meg imádja is őket.
Amúgy Vladimíri egy orosz származűsú nő volt, akit amikor Biggie Smalls meggyilkolt, bezárták a világ első tükrébe, ahol forgattak róla egy filmet. Nah, ennyi a sztori.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!