Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Egyik barátnőm mesélt arról,...

Egyik barátnőm mesélt arról, hogy hogyha az ember a tükör előtt háromszor kimondja h Vladimíri, akkor valami nagyon szar fog vele történni. Mit tudtok erről? Esetleg részleteket, vagy hogy mekkora hülyeség?

Figyelt kérdés
Én megtettem, és most egy hangyaszarnyit félek.
2010. nov. 17. 18:45
1 2 3 4
 21/38 anonim válasza:
100%
áhh vlágyimiri xDDD egyre durvább lesz a gyakori :D vki nem akarja összegyüjteni az ilyen legjobb kérdéseket? :D xDD ezt komolyan nem hiszem el xDDD
2010. nov. 18. 14:58
 22/38 anonim ***** válasza:

Komolyan mondom, nem lehetek annyira rossz hangulatban, hogy ha ide feljövök a gyak.kérdésekre olvasgatni, ne vidulnék fel. Ismét köszönöm szépen.

Utolsó, én már gondoltam rá, hogy lehetne kiadni innen egy könyvet, csak és kizárólag az ezotéria témakörből szemezgetve. Ez a kérdés, meg a világítós vinné a pálmát szerintem.

De abban is biztos vagyok, hogy a némely kérdező jókat mosolyog magában, hogy így megszívatta a népet a kamu kérdésével. Na én is felteszek egyet.

2010. nov. 18. 19:15
 23/38 A kérdező kommentje:

jó sztorik! am, köszi!

De az a jó, h az a cipész, aki először csinált tükröt, abba a tükörbe ha belenézel, látod hogyan fogsz meghalni, de annyira beszarsz, hogy belehalsz, és vissza az egész türkös sztori!

2010. nov. 19. 14:45
 24/38 A kérdező kommentje:
amúgy a barátnőm nem hülyített, állítólag ő is fél a tükröktől (XD) de megértem, mert két évvel fiatalabb, és mikor egy lakókocsiban voltunk, meg még pár haverom, behülyítettük, hogy jönnek az angol csövesek és megerőszakolják... naon szart, és gondolom vissza akarta adni...
2010. nov. 19. 18:07
 25/38 anonim válasza:
100%

A hülye kérdések összegyűjtésére már létezik egy oldal :)

[link]

Én ott találtam meg ezt a kérdést :D

2010. nov. 21. 14:07
 26/38 anonim ***** válasza:

A barátnőd fél a tükröktől?

Amúgy hogy néz ki?

2010. nov. 21. 15:53
 27/38 anonim ***** válasza:

Nem vagyok skinhead, de egy ide való zene:

http://www.youtube.com/watch?v=a1cE8yUGdCE

2010. nov. 21. 16:03
 28/38 anonim válasza:
100%
Vladimíri? Az biztos az orosz Bloody Mary. :D
2010. nov. 21. 23:08
 29/38 anonim ***** válasza:
100%
bagaméri?
2010. nov. 22. 10:13
 30/38 A kérdező kommentje:

jah, kicsit fél, mert... nem tom mért, de fél, meg imádja is őket.

Amúgy Vladimíri egy orosz származűsú nő volt, akit amikor Biggie Smalls meggyilkolt, bezárták a világ első tükrébe, ahol forgattak róla egy filmet. Nah, ennyi a sztori.

2010. nov. 22. 17:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!