Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Találkoztál már vámpírokkal?...

Találkoztál már vámpírokkal? Vagy voltak már a közeledben?

Figyelt kérdés
2010. nov. 15. 14:48
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Az hogy vámpírok még élnek ugyanolyan biztos mint ahogy te is ott ülsz a gép előtt, szerencséjükre pont az ilyen ostoba felfogások miatt még jó sokáig rejtve maradnak :)
2010. nov. 22. 23:06
 22/30 anonim ***** válasza:
...én többször is találkoztam vámpírokkal, de mikor ki akartam szívni a vérüket, mindig eltűntek...
2010. nov. 23. 11:04
 23/30 anonim ***** válasza:

én lennék ostoba? hány éves is vagy lycan?

Hidd el nekem, többet tudok vámpírokról, szellemekről, druidákról, és sámánokról mint te, és azt is tudom hogy nem léteznek. mint mondtam, lehet hogy léteztek, de az akkor volt. ostoba az, ki saját alaptalan feltételezéseit szeretné pár szóval bizonyitani, lenézve a másikat.

2010. nov. 23. 19:18
 24/30 anonim ***** válasza:
én a felfogásod ostobáztam le erről a témáról nem téged, amúgy meg higgy amit akarsz
2010. nov. 24. 18:54
 25/30 anonim ***** válasza:
nézőpont kérdése, másnak a te felfogásod az ostoba. és igen, általában az emberek abban hisznek amiben akarnak, igy pl te is...
2010. nov. 26. 17:06
 26/30 anonim ***** válasza:
50%

Vámpíral?

Sajnos félig én is az vagyok,de nem mondom ell ki vagyok.

De én egy jó vámpír vagyok,nem szívtam sose vért.

Csak félig vagyok vámpír,Ezért ehetek normális ételt is.

Mivel félig vagyok vámpír ezért a napfényt is kibirom,

ez jó dolog. De ez titok,sok vámpír van vagy hibrid.

De nem mutasák meg magukat.

2010. nov. 29. 13:33
 27/30 A kérdező kommentje:
A vámpírok nappal normális emberi életet élnek...
2010. nov. 29. 15:53
 28/30 Nigra ***** válasza:
88%
hát...amennyiben a pszihiátrián töltött élet normális....akkor igen...mert ott esetleg találsz vámpírokat. Meg napóleont, Jézust, esetleg IStent is. A pszihiátrián van választék bőven
2010. nov. 30. 11:29
 29/30 anonim ***** válasza:
pont erről beszélek én is. hihetetlen hogy egyes embereknek milyen evilágon túli fantáziájuk van, csak azért, mert különbözni akarnak alternatív hitükkel... :D
2010. nov. 30. 16:25
 30/30 anonim ***** válasza:
én is az vagyok 14 éve!!kb. 1200 vámpírt ismerek!!
2012. aug. 15. 18:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!