Aki már csinálta, hozzám hasonlóan mit érzett az első démonidézésnél?
CSAK AZ ÍRJON AKI MÁR SIKERESEN MEGIDÉZETT EGY DÉMONT!!!!
-NEM HÍVŐK KÉREM NE ÍRJANAK!
-CSAK KOMOLY VÁLASZOKAT AKAROK KAPNI!
-ilyet h hülyeség az egész blablabla ilyeneket se írjatok és semmi hasonlót!!!!
KÖSZI!!!!
Bocs Bocs mindenkinek de én nem akartam!
Én idéztem meg Gyurcsány Ferencet!Helyre akartam hozni de csak Mesterházy Atilla lett belőle!
Többet nem akarok démot idézni bocs mindenkinek ezért a két démonért!
akkor a témát lezárom és legyetek szívesek ne írjatok többet! mindenkinek szól ha valamit nem értesz akkor az egyből baromság ez jellemzi a mai világot
NE ÍRJON SENKI TÖBB! Kommentet
Én már csináltam Démon idézést... sajnos nem láttam a Démont, viszont hallottam, és éreztem is.
Legfőkébb esténként szokott az lenni, hogy vagy morgást hallok, vagy a lambéria van megkarmolva, ami másnap meg is látszik. Volt olyanra példa hogy árnyakat láttam, mikor gyertya volt gyújtva, elkezdett remegni a láng, és egy idő után ki is aludt. Néha, ha valaki érzékenyebb, érezheti azt, ha egy Démon megérinti. Én éreztem. olyan is volt, hoyg napokon keresztül olyan rémálmaim voltak, amik valósnak hatottak.
Manapság legjobban az a dolog terjedt el a Démonokról, hogy húú de félelmetesek, gonoszak...blablabla... Mind marhaság... ÉN csináltam már idézést, még is élek, és kutya bajom sincsen. Ráadásul egyszer sem bántott.
Az, meg ha ilyeneket csinálnak, mint amit én átéltem, az az, hogy megnézik a képességeidet. Tehát felmérnek. Miket bírsz eltűrni, meddig vagy képes elmenni.
Ez csak szerény véleményem, Én ezeket éltem át, nem tudom más hogy van vele. Ezzel a másik valláshoz kapcsolódó emberkéket nem akartam megbántani, csak figyelmeztetni, hogy felesleges hülyeségeket a Démonokról ne terjesszenek. Azok, akik pl istenhívő, és gyerek kora óta azon az agymosáson esett át, amit a keresztények meg egyéb ilyen szervezetek csináltak, azok semmit nem tudnak az ilyen dolgokról. És az egyik ilyen kérdésben láttam, hogy letámadtak egy 15 éves lányt, aki ezzel kapcsolatban pozitív választ adott. Én is korabeli vagyok... Akár már ennyi évesen különböző információkat lehet kapni az ilyen dolgokról, amit az illető hasznosan tud alkalmazni.
Annyiban igazuk van, hogy ha felkészületlenül csinál meg az illető egy rituálét, az balul sülhet el. Ezért kell előtte mindig informálódni.
Akik pedig itt ugrálnak, hogy jajj a Démon megfog enni, megöl, meg egyéb ilyenek (mind poénkodásból) én a helyükben nem tenném. Egy olyan lényt, aki sokkal erősebb és magasabb szinten van, mint az ember, nem kéne kritizálni.
16/L
Ui: nem vagyok skizofrén, és nem is drogozok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!