Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » A démonok minden fajtája...

A démonok minden fajtája asztrális lény? Vannak fő démonok, közepesek és kisebbek? És a fő(bb) démonok nem asztrállények? Ha nem, akkor melyik létsíkhoz, mezőhöz tartoznak? Vagy melyik tudatszinthez?

Figyelt kérdés

jan. 16. 16:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

"Vannak fő démonok, közepesek és kisebbek?"

Engem is érdekelt a téma, utána olvastam, és igen, a démonoknak van egy bizonyos hierarchiája. Vannak magasabb rendű és alacsonyabb rendűek is. Meg van olyan is, hogy Légió parancsnok, és van olyan is, hogy több Légió parancsnoka. Van még herceg is. Ahogy írtad (kérdezted), vannak fő, közepes és kisebb démonok.

jan. 18. 10:39
 12/13 anonim ***** válasza:
0%
én már biztosan nem magyarázom meg! hihetetlen h ennyire h#lyék vagytok, pedig ott a wikipédia is.
jan. 18. 11:02
 13/13 anonim ***** válasza:
jaja. Csak beírod a gúgölbe, hogy "démonok hierarchiája", "démonok fajtája", démonok csoportosítása", "démon fajok" meg stb. és ezermillió oldalt ad elő.
jan. 18. 11:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!