Találkoztál már fénylénnyel?
Megnéztem a linket, a videót, és arra jutottam, hogy valami szekta tagja csinálta, vagy pedig valami elmebeteg zöld emberkékben hivő azt akarja hogy egyre h.lyébbek legyünk. Biztos Zondark volt a 3. dimenzióból, és meg akarja menteni a lelkünket a földről, és pledájiába akar minket vinni a 4. dimenzióba, ahol és Shrek meg atöbbi ogre lelkei nyugszanak... Egyébként fénylénnyel találkoztam egy csomószor, amikor az égre néztem akkor a fénylény egy pillanatra megjelent aztán pár másodpercen belül dörgött is egy nagyot... De az a szép, hogy a videóban Isten nem létét mondják, ami valaki szerint létezik (például szerintem)... Nem azt mondom, hogy pontosan egy vallási szempont szerint létezik, pl.: hogyha kimondod, hogy "f@sz" akkor meghalsz, de vannak a vallásoknak, pl.: Kereszténységnek is ALAPJAI. De szerintem biztos létezik, ÉS szerintem ez nem zárja ki a tudományos elméleteket sem.
Egyébként a fénylényektől k.rvára fél a kutyám, tehát mondd már meg nekik h takarodjanak a francba innen!
Én láttam már többször is valami megmagyarázhatatlant.
Csak annyi ha megjelenik egy erős csillagszerű fény csillog fel és eltűnik. Az volt a durva, hogy a szobában egyzserre ketten látták ezt rajtam kívül épp a Bibliáról beszéltünk. Nem voltunk berúgva. Csak "csillant", és ennyi.
Én a pozitív enrgia képviselőit (angyaloknak) a negatívakat (démonoknak hívom.
Ezek tuti megvannak, csak mi nem láthatjuk őket.
De persze nem szárnyas puttókként kell őket elképzelni.
Az isten nem személy, hanem egy megfoghatatlan teremtő erő, valami olyasmi energia, amely kezdetektől fogva van és mindig lesz és mindenben benne van ami létezik.
15:51 Te akkor most azt mondod, hogy csak a kiválasztottak részesülnek a fénylények létezésének tudatában?
Amúgy ez a videó olyan szekta filinges. Általában az ilyen szekták szoktak tömeges öngyilkosságot el követni azzal, hogy ők így feljebb jutnak felsőbb intelligenciákhoz. Amúgy ez a fénylény dolog abszurdum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!