Lehet azért támadott le egy entitás, mert növeltem a rezgésszintemet?
Van egy ember a youtubon, aki arról beszél, hogy a parazita entitások a negatív érzelmek által kibocsátott energiából táplálkoznak.
A lényeg a lényeg, hogy amikor elkezdtem abbahagyni a negatív gondolatok kibocsátását, valami elkezdett hozzám beszélni, biztos mert ezzel megvontam tőle a kaját. A bizalmamba férkőzött, majd elhitette velem, hogy be akarnak törni a házba, hogy elraboljonak és megkínozzanak. Ennek egy öngyilkossági kísérlet és pszihiátriai kezelés lett a vége.
De ez azért volt ugye, mert az entitás nem tudott tovább táplálkozni az energiámból?
Hasonlón mentem át pár éve. Igaz, nálam megvolt a szerfogyasztás. A lényeg, hogy ez a fajta entitás a negatív energiákból táplálkozik. Ha te szintet lépsz és kevesebb negatív energiát generálsz, már azzal is kezdetét veszi valami és az entitás ezt érzékeli. Ha pedig átmész abba a fázisba, hogy már nem is negatív, hanem sokkal inkább pozitív energiát generálsz, akkor szabadul el a pokol.
Én is az öngyilkosság határára sodródtam, pszichiátriára is bevonultam, sőt drogrehabon is részt vettem.
Itt lehet jönni azzal, hogy a páciensnek tévképzetei vannak. A világ működésén ez akkor sem fog változtatni. Világ alatt pedig a világ érzékszervek számára érzékelhetetlen részére is gondolok. De vannak események, eseménysorozatok, melyekből jól ki lehet következtetni, hogy más energiák is mozgásban vannak, mint amit műszerekkel ki lehetne mutatni.
Pont ma emlékeztem vissza egy másik kérdés kapcsán erre az egészre. Ott a kérdező a függőséget éltető ördög nevére volt kíváncsi. Ez egy entitás. Ha már mindenképpen nevet kellene találnom neki, akkor a Loki névvel illetném, mert olyasmi. Zűrzavar, káosz, kétségek és jó kora csínytevésként érződik egy ilyesfajta támadás és az érintett kezdetben hallgat is ennek az entitásnak a sugalmazására.
De előbb utóbb kiderül, ha más nem, amikor a hurkot köti az illető, hogy még mindig lehet választani a másik utat.
Az a baj, ha az ember változtat és nem termel olyan energiát, amire szüksége lenne ennek az entitásnak, akkor az úgy csinál, mint az ember a hibás készülékkel. Meg akarja javítani, esetünkben visszatéríteni a negatív tevékenységekhez. Lehet ez függőség, pletykálkodás, mások megkárosítása, gyűlölködés...stb.
Nem ereszt könnyen.
De közhelynek tűnik, ám mégis igaz, hogy Isten oltalmat tud adni ezek ellen. Érdemes a Bibliára hagyatkozni, főleg az újszövetségből kiindulva tanulmányozni, de egy ilyen támadás alatt álló személyt a Bibliától igyekszik eltéríteni az entitás. Ha olvasnád, elálmosodsz. Attól függően, hogy mennyire van valaki az entitás hatalma alatt ez a Biblia olvasó kedv akár évek alatt jön csak meg.
De ez egy jó kezdet, hogy felismered a jelenséget az életedben.
Ha pozitív energiákat sugárzok, miért szabadul el a pokol?
Ezek az entitások csak a negatív energiákból képesek táplálkozni? A pozitív energiákból nem tudnak táplálkozni?
Ha negatívból hirtelen átmész pozitívba, akkor annak akadhatnak következményei. Képzeld el, hogy mit tennél te, ha hirtelen nem jutnál vízhez? Hát nem a forráshoz mennél inni vagy a patakra fürdeni, hanem elhívnád a szolgáltatót és jól beolvasnál nekik.
Az a helyzet, hogy ez az entitás nem fizet számlát, hanem csak csapolgatja az energiáidat. Mondom neked, ha hirtelen megszűnik a megszokott helyről az energia áramlása, ő is kiveri a balhét, hogy mielőbb visszaálljon a megszokott rend. Ha nincs, aki bevédjen, akkor egy idő után ismét kénytelen vagy negatív energiákat sugározni. De van, aki bevédhet: Jézus.
A Bibliában írnak is erről, Jézus tanít erről a jelenségről:
"Amikor a tisztátalan lélek kimegy az emberből, sivár helyeken bolyong, s nyugalmat keres. Ha nem talál, azt mondja: Visszatérek elhagyott házamba. – Amikor megérkezik, kisöpörve, feldíszítve találja. Tüstént elsiet és hív még hét más, nálánál gonoszabb lelket. Behatolnak, és ott élnek. Ennek az embernek az állapota rosszabb lesz, mint előbb volt.” (Lukács 11: 24-26)
Lukács szerint így beszélt Jézus.
A lényeg, hogy a ház, vagyis az ember ne legyen elhagyatott, ha már nem kísérti az entitás. Ezért érdemes megismerni Jézust. Hogy a szelleme, szent lelke megjelenhessen az emberben és ne engedje vissza az entitást, aki magával vinné a cimboráit is , hogy még rosszabbra fordítsa emberünk sorsát.
Aztán miattam kísérletezgethetsz más módszerekkel. De, aki hisz az entitásokban, annak érdemes ismernie és hinnie azt is, akitől ezek félnek.
Az interdimenzionális reptilián nyomorult szörnyek csinálnak ilyet. Le lehet állítani őket, de ehez erős elme kell. Ezek hozták létre az úgynevezett rabszolga vallásokat is, aki átadja magát nekik annak halála után felfalják a lelkét. Minden szemponból erősebbek nálunk ezért ne próbálj meg harcolni velük, ráadásul a mestereik a megtévesztésnek, emlékeidből képesek kiválasztani egy személyt és annak álcáját felölteni.
Ha negatív vagy rombolod lelked védelmét, ami betegségekhez, gyenge akaraterőhöz vezet, ezért elönyös ez számukra. Szóval nem a negativitás kell nekik az csak egy eszköz hogy gyenge és kiszolgáltatott legyen az elméd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!