Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Kinek volt itt igazi szellemjà...

Kinek volt itt igazi szellemjàràsa? Pl tàrgyak mozdultak meg a szeme láttára?

Figyelt kérdés
okt. 4. 06:16
 1/3 anonim ***** válasza:
0%

Ha jelzem hogy például nekem az miben segít?

Nincs ebben semmi különös. Örül neki ha nem zaklatnak.

okt. 4. 10:02
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekünk olyan volt, hogy eleve én full szkeptikus és materialista vagyok, de a tesóm még régen rávett, hogy idézzünk szellemet. Nem kellett se sötét, se gyertya, leültünk fényes nappal a szobában, és ahogy ráhangolódtunk egyszerre hallottuk, hogy valaki végiglépdel a parkettán. Nem tudom, hogy szellem volt vagy sem, de átéltük az élményt.
okt. 4. 12:39
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

A szódásszifon magától spriccelt egyet.

Terhes barátnőmmel össze akartunk költözni a mamám házában, aki ott halt meg másfél évvel korábban. Pakolgattunk a házban, utolsó simítások voltak. Volt egy komód, ami előtt mamám szokott minden reggel fésülködni. Egy ilyen száz éves tükrös komód volt. Volt rajta egy szódásszifon. Aztán ahogy ott beszélgettünk a komód előtt apámmal és terhes barátnőmmel egyszer csak egy pisszenést hallottunk. Az asszonyt leköpte a szódásszifon, nem nyúlt hozzá senki.

Apám pedig mosolyogva mondta: "Öreg anyád megnyomta a szódásüveget."

Én nevettem, a barátnőm kétségbeesett arccal el sápadt. A mama valamiért nem kedvelhette, mert később is panaszkodott arra, hogy mintha ráültek volna a mellkasára, folyton fázott. 1-2 évig laktunk ott. Aztán el kellett költöznünk, mert nagyon mehetnékje volt. Én szerettem ott lakni. Fiam is jól érezte ott magát.

okt. 4. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!