Ez most így mit jelentsen?
Nem is tudom milyen kategóriába tudnám ezt a kérdést kiírni mivel én sem vagyok biztos abban ami pontosan történhetett, de nagyon megrémiszt. Én hétköznaponként általában nem szoktam otthon lenni mert kollégiumba vagyok, így egyedül édesanyám van otthon meg max. a macskáink. Tegnap este amikor hazajött munkából, furcsa dolgoknak lett szemtanúja. A hűtő tárva nyitva volt, minden konyhaszekrény szintén ki volt nyitva és emellett van egy “ketrec” a konyha mellett (olyasmi amilyet nagyobb kutyák szállítására használnak pl. kiállításokon, de mi csak tárolásra használjuk) ami lakatra volt zárva, miközben soha nem is zártuk be. Az ajtó duplán be volt zárva, ugyanúgy ahogy ő hagyta tehát a betörés lehetősége nagy valószínűséggel kizárt. Még fontos megjegyezni, hogy a macskáink akik amúgy általában barátságosak és mindig az ajtó elé jönnek ha valaki hazaér, most félve bújtak az ágy mellé. Soha semmi fura nem is történt ebben a lakásban ezelőtt és anyukámra sem jellemző hogy nagy sietségében így hagyná el a lakást, hogy bármit nyitva hagy. Nem is hiszek annyira az ilyen paranormális történésekben de sok érdekes történetet hallottam már ismerőseimtől, így néha egy-egy pillanatomban kételkedek a saját nézetemben. Nem tudom őszintén, hogy mire gondolhatnék lehet hogy nem kéne ennyire kiakadnom ezen, de tényleg soha semmi ilyen nem történt a lakásban, és kicsit félek, hogy tényleg valaki ott járt és veszélyeztetheti a testi épségünket vagy éppen elvisz valami értéktárgyat. Ezekre tudok most gondolni amelyek magyarázattal szolgálhatnak:
- egyik régi lakó vagy a főbérlő járt a lakásban valamilyen fura ok miatt, mivel csak nekik van kulcs a lakáshoz rajtunk kívül
- az egyik macskánk hajlamos kinyitni a szekrények vagy szobák ajtaját, ha nagyon próbálkozik, lehet ő “garázdálkodott” (de nem hiszem egyébként, mert ez nem ad magyarázatot mindenre és soha nem volt még ilyen)
- tényleg valami paranormális eset áll a tettek mögött
Ti mit gondoltok erről?
szia! en azt gondolom fordulj Istenhez.
Biztos megnyugtat. Ne aggodj nem lesz semmi baj. Lehet tenyleg a cica volt.
3.-as: Érdekes feltevés, de anyámnak van élettársa, és tudtommal nincs másik szeretője, amúgy sem hiszem hogy pont a konyhaszekrényt meg a ketrecet nyitogatná. Viszont vicces lett volna :D
A napokban voltak fejlemények. Próbáltam elkerülni ezt a témát és elfelejteni hogy ez történt, ráfogni a véletlenre. Ha bármit hallottam vagy furcsának találtam, hidegen hagyott, mivel nem is hiszek ilyesmikben. Viszont egyik nap mikor a konyhába voltam kb. este felé, hirtelen meghallottam egy női hangot ordítani kb. 5 másodpercen keresztül a mellettem lévő szobában. Biztos, hogy nem máshonnan hallottam, először kajakra azt hittem betörtek vagy hogy valaki bent van a lakásban, de nem volt ott senki. Aznap éjszaka is próbáltam mindent ignorálni, ilyen helyzetben az ember minden kis zajra felugrik. Folyamatosan lépéseket hallottam a folyosón. Az éjszaka folyamán többször is felébredtem ugyanerre a hangra, (bár az kérdéses, hogy női hang-e, elég nehéz megmondani) biztos nem a szomszédból jött, és a falak elég vastagak mióta ideköltöztünk soha nem hallottunk még semmit. A másik az hogy semmire nem szoktam felébredni néha még az ébresztőmre se.
Ez már elég furcsa volt, de aztán másnap még érdekesebb dolog történt. Késő éjszaka még fent voltam, és egyik barátomnak küldözgettem képeket, amik a szobámban készültek. A háttérben minden képen jól kivehető egy tükör a falamon, viszont az egyik képen egy nehezen kivehető női figurát vettem észre benne aki mintha tátott szájjal a kamerába bámulna. Többször is elkészítettem ugyanezt a képet és semmi olyan objektum nincs a háttérben ami ezt a képet adná vissza, bárkinek akinek mutogattam a képet megijedt tőle. Gondolom aki ezt olvassa, azt gondolja hogy teljesen megőrültem, de semmit nem én találtam ki, mindez megtörtént.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!