Ez mit jelentsen?
Figyelt kérdés
Orbán Viktorral álmodtam tegnap és hirtelen felriadtam és annyit hallok, hogy üvölt a riasztó. Kimentem és annyit látok, hogy egy bagoly bökdösi a riasztót.2021. nov. 21. 20:48
4/9 anonim válasza:
Az egy bagolynak álcázott drón volt és a tegnap esti Pegasus v2.03 rendszerfrissítés egy olyan glitch-t eredményezett, ami miatt a riasztónak ment.
5/9 anonim válasza:
"Sedacur forte.
Nappal nyugtat, éjjel alat"
6/9 anonim válasza:
#5 De a hülyeséget nem blokkolja. sajnos.
7/9 anonim válasza:
Kb. mint a vámpírok a denevérekét,ő a bagoly alakját tudja fölvenni. (mert annyira bölcsnek tartja magát) Azt hogy mit akart tőled,a franc se tudja.
8/9 anonim válasza:
Ennyire rettegnek már az ellenzékiek a Fidesztől, hogy Viktorról álmodnak? :'D
Amúgy meg ez sima véletlen, hogy pont akkor volt gond a riasztóddal.
Bár azt kétlem, hogy egy bagoly birizgálta volna, főleg mert az már rég elrepült volna ha megszólal a riasztod.
9/9 anonim válasza:
A baglyok nem azok, aminek látszanak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!