Ez lehet szellem?
Figyelt kérdés
A kutyám ma reggel ugyanazt a pontot bámulta vagy 10 percig, és néha morgott is arrafelé. Pedig semmi nem volt ott, csak a fal. Sosem szokott ilyet. Régebben a villany kapcsolódott fel és le indokolatlanul. Mi lehet ez? Lehet szellem? Előre is köszönöm a válaszokat.aug. 28. 10:51
2/6 Szervizmérnök úr válasza:
Lehetne, ha lennének szellemek és a kutyáknak szellemdetektora.
De egyik sincs és a villany sem kapcsolódik fel ok nélkül, mert halálra röhögné magát a villanyszerelő, amelyik konyít a fizikához.
3/6 A kérdező kommentje:
Én hiszek a szellemekben, szüleimnél volt már szellem, szakember mondta. Azóta nincs, imádkoztunk sokat, de reggel eléggé megijedtem, ezért írtam ki a kérdést.
Ezek szerint van rá esély. Köszönöm!
aug. 28. 13:58
4/6 anonim válasza:
Ez nem szellem, hanem egy csintalan genkurō tréfált meg. Rakj ki egy tál rizst és áldozati szakét a kamidana elé. Másnapra elmegy.
5/6 anonim válasza:
6/6 anonim válasza:
A Loú volt az. A kutyád látta, te nem, mert még nincs nyitva a harmadik szemed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!