Na jó,ez már azért mi volt?
Tegnap este olyan 23:00 felé a horgászatból mikor haza értem akkor mikor pakoltam le akkor valami koppant.Először nem foglalkoztam vele.Mikor feküdtem le akkor mégegyszer halottam de még talán akkor sem érintett.De mikor már hatodszor akkor már megijedtem.Nem maradt abba így felkeltem.Egyedül élek lépcsős házban.Volt a pince ajtó onnan zörgött.Le akartam menni de nem mertem.Egyszer csak olyan 23:45 felé abba maradt.De ekkor a pallásrú halottam erős verést.Félve elaludtam.Egyszer csak olyan 1:15 felé egy óriási durranásra ébredtem fel.És hogy valami zörög lent.Mintha huzgálnának valamit lent.Később elkezdte erőből ütni az ajtót.Gyors eltorlaszoltam de nem akarta abba hagyni.Gyors az emeleti ablakon kimásztam.És mikor már le értem hallottam hogy betörte az ajtót és üvölt.Gyors be mentem a szomszédomhoz de azt mondta mennyek vissza.De én nem mertem.Felhívtuk a rendőröket de nem vettek komolyan.Mikor másnap vissza mentem és rendet tettem akkor másnap éjjel olyan 3:56 felé csörgött a telefonom mikor fel vettem akkor bele mondta egy nagyon fura hang hogy "Ты не убежишь, я здесь".Nagyon féltem
A szám amiről hívtak 034 874 239.Mi ez?
Segítek: ha drogozol vagy piálsz, szokj le sürgősen!
Ha ezekkel nem élsz, keress fel egy pszichiátert. Szívesen!
Akkor hívj ördögűzőt.🤣🤣🤣
Több ötletem nincs. 7-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!