Na jó,mi ez mostmár esténként?
Figyelt kérdés
A napokban esténként valami bele bele üt a kapuba.Eddig csak azt hittem valaki szórakozik de mostmár látom hogy nem.Ami tegnap volt az már azért brutális.Olyan 0:46 körül valami akkorát ütött a kapuba hogy bent az üvegek majdnem le estek a polcról.RENDESEN BE HORPADT A KAPU.Mikor ki mentem akkor láttam egy emberi alakot ami tiszta sötét fekete hosszú hajjal kalappal ciklámen szemekkel.És kéke hajjal.Beszéltem a szomszédommal ő azt mondta hogy látta ahogy ez a valami bele buggol a kapuba és durran eggyet a kapu.Azóta éjjeli szemüvegben alszom és füldugóval.Mert még a pallásrú is szoktam hangokat hallani.Mi van itt 2024 augusztus ában?aug. 13. 16:04
3/16 anonim válasza:
Valószínű ilyen nem normális kamaszok, akik azt hiszik ez a menő. Egyedül élsz? Én azért nem aludnék füldugóval meg éjjeli szemüvegben, mert tuti jobban befosnék.
4/16 anonim válasza:
Szerelj fel egy kamerát, aztán jelentsd fel. Mondanám hogy menj ki hozzá, de lehet késsel jár. Vagy beszéld meg a szomszédokkal hogy várjátok meg együtt, aztán elkapjátok.
5/16 anonim válasza:
Ez a molyember. Ráfingott a kapudra, attól horpadt be.
6/16 anonim válasza:
Valami alkesz köcsög szórakozik. Szerelj fel kamerát és jelentsd fel.
8/16 anonim válasza:
9/16 anonim válasza:
"Mi van itt 2024 augusztus ában?"
Helyesírási verseny, ámbár ahogy elnézem, ez téged aligha érint (az esélytelenek nyugalmával azért csak elindulhatsz).
10/16 anonim válasza:
Menny fel a pallásra kozepkori lovagi páncélba es nézd meg 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!