Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Na jó,mi ez mostmár esténként?

Na jó,mi ez mostmár esténként?

Figyelt kérdés
A napokban esténként valami bele bele üt a kapuba.Eddig csak azt hittem valaki szórakozik de mostmár látom hogy nem.Ami tegnap volt az már azért brutális.Olyan 0:46 körül valami akkorát ütött a kapuba hogy bent az üvegek majdnem le estek a polcról.RENDESEN BE HORPADT A KAPU.Mikor ki mentem akkor láttam egy emberi alakot ami tiszta sötét fekete hosszú hajjal kalappal ciklámen szemekkel.És kéke hajjal.Beszéltem a szomszédommal ő azt mondta hogy látta ahogy ez a valami bele buggol a kapuba és durran eggyet a kapu.Azóta éjjeli szemüvegben alszom és füldugóval.Mert még a pallásrú is szoktam hangokat hallani.Mi van itt 2024 augusztus ában?

aug. 13. 16:04
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
79%
Ideje visszavenned a kokóból
aug. 13. 17:22
 2/16 anonim ***** válasza:
60%
Egy narkós cigányt láttál.
aug. 13. 19:10
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Valószínű ilyen nem normális kamaszok, akik azt hiszik ez a menő. Egyedül élsz? Én azért nem aludnék füldugóval meg éjjeli szemüvegben, mert tuti jobban befosnék.
aug. 13. 19:16
 4/16 anonim válasza:
81%
Szerelj fel egy kamerát, aztán jelentsd fel. Mondanám hogy menj ki hozzá, de lehet késsel jár. Vagy beszéld meg a szomszédokkal hogy várjátok meg együtt, aztán elkapjátok.
aug. 13. 20:52
 5/16 anonim ***** válasza:
31%
Ez a molyember. Ráfingott a kapudra, attól horpadt be.
aug. 13. 22:30
 6/16 anonim ***** válasza:
62%
Valami alkesz köcsög szórakozik. Szerelj fel kamerát és jelentsd fel.
aug. 13. 22:40
 7/16 anonim ***** válasza:
62%
Szarvas volt,párosodni akar.
aug. 13. 22:47
 8/16 anonim válasza:
aug. 14. 04:31
 9/16 anonim ***** válasza:
46%

"Mi van itt 2024 augusztus ában?"

Helyesírási verseny, ámbár ahogy elnézem, ez téged aligha érint (az esélytelenek nyugalmával azért csak elindulhatsz).

aug. 14. 08:56
 10/16 anonim ***** válasza:
Menny fel a pallásra kozepkori lovagi páncélba es nézd meg 🤣
aug. 14. 09:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!