Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Lehet ezeket törölni, megszünt...

Lehet ezeket törölni, megszüntetni? Ha igen, hogyan? Nem tudtam régebben, hogy mi az a tulpa. Gyerekkorom óta élénk volt a fantáziám, talán túl élénk, vagy túl erős a teremtőképességem. Lehet, hogy több tulpát vagy gondolatlényt hoztam létre.

Figyelt kérdés
Szeretnék megszabadulni tőlük. Mi a megoldás?

aug. 6. 16:22
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm! Sajnos nincs még rendben.

Remélem, hogy az általad megadott linkeken olyan adatok és egyebek vannak, amelyek a segítségemre lesznek!

Írhatok neked a napokban privátban, ha még szükségem lenne?további információra?

jan. 10. 23:01
 22/23 anonim ***** válasza:
Ha gondolod írj nyugodtan. De attól tartok sok mindent nem tudok segíteni. Nem vagyok tapasztalt ezen a téren. Amit átküldtem véletlenül bukkantam rá. Nagyon érdekesnek találtam, a forumon is sok mindent megtudtam ki mit tapasztalt. Ez miatt jöttem rá dolgokra, hogy volt olyan amiről nem is tudtam.....de meg is ilyesztett. Ezért kutakodni kezdtem és itt is kerestem ezzel kapcsolatos kérdéseket.
jan. 11. 16:27
 23/23 A kérdező kommentje:
#22. Köszönöm, értem. Így is segítettél! Örülök, hogy felfogod ezeket a témákat.
jan. 11. 16:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!