Lehet ezeket törölni, megszüntetni? Ha igen, hogyan? Nem tudtam régebben, hogy mi az a tulpa. Gyerekkorom óta élénk volt a fantáziám, talán túl élénk, vagy túl erős a teremtőképességem. Lehet, hogy több tulpát vagy gondolatlényt hoztam létre.
"Nem hiszem, hogy ehhez a témához értene bármelyik pszichiáter, de akik ezt írták, ők sem."
Nem nagyon kell hozzá érteni, ez csak egy tünet nálad és valószínűleg nem is csak ez az egyetlen problémád.
Az okot ki tudja vizsgálni a szakember.
Mint egy profi szervizes vállalkozó.
energiát fektettél bele és folyamatosan adod is. meg kell szüntetned a feléjük adott energiáidat. elsőként elementálként léteztek. újra csak elementállá kell tenned és leszakítanod minden kapcsolatot teléjük.
de a tulpák képesek tovább fejlődni, azaz függetleníthetik magukat attól aki létre hozta őket.
tehát megszüntetni, elpusztítani nemnagyon tudod, de kapxsolatot szakíthatsz velük.
az elpusztítás is leginkább abból ered h vissza szívod őket magadba. legalábbis a leghumánosabb.
amelyet máshova vagy mádba szívod el, akkor akár valamilyen más formában még átalakulhatnak és ugye bosszú miatt ellened lehetnek.
lassan, humánusan szakítsd el a kapcsolatot, energiakat feléjük és ha szükséges szívd vissza magadba.
#13. Ezt hogyan csináljam? Mi az a visszaszívás?
Eddig egy tippem volt, az, hogy feltétel nélküli szeretetet próbálok meg érezni irántuk. Ez megoldás lehet?
Vagy vannak a vágylények. Azokkal mi a teendő?
Tulpa akkor jön létre ha kitalálják és hisznek benne. Minél többen hisznek annál inkább erősen létezik.
Mivel ezekben a tulpákban csak te hiszel mert nem hiszem hogy másnak is bemagyaráztad, csak kezdj el nem hinni bennük, fogd fel hogy ez csak egy legenda, nincs ilyen. És el is tűnnek.
Nem bántásból, kaptál most egy komoly választ tőlem a kérdésedre, és érdekes egy legenda az tény, de könyörgöm, aki tényleg elhisz ilyesmiket az nagyon hiszékeny. Nem mondom hogy baj van fejben mert azért olyan messzire nem mennék de ha ilyen félős vagy az ilyen dolgoktól lehet jobb tényleg beszélned egy szakértő pszichológussal.
Még a szellemek létezése is igen kétes, de azoknak azért bőven több észérve van mint a tulpa vagy hasonló lényeknek. Számomra az egész tulpa dolog egy Odaát rész kitalált lénye, amit sikerült jó ijesztőre csinálniuk, de eszem ágában nem lenne, hogy komolyan vegyem hogy léteznek, pedig 10 évesen tényleg össze szartam magam az Odaátban lévő lényektől, de elengedtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!