Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mi volt ez akkor aznap?

Mi volt ez akkor aznap?

Figyelt kérdés
Valamelyik este csörtögött valami a padláson.Mikor felmentem egy zseblámpával akkor láttam hogy szana szét van minden.Mikor menni akartam le akkor picit arrébb egy hatalmas lyuk volt ami nem tudom hogyan került oda.Mikor le értem akkor valami az ágyamag is fellökte meg le vert mindent.A szomszédom láttot a tetőn egy sárga hosszú sován lényt belemászni a pallásra.Mi ez?

aug. 4. 20:06
 1/7 anonim válasza:
100%
Paranoia/skizofrénia volt.
aug. 4. 20:21
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

A lámpafény kivulről a réseken látva sárga hosszu vékony.

A tobbi meg ugy hangzik mintha meg se tortent volna.

aug. 4. 23:11
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Túl sok horrorfilmet néztél, ez nem kifejezetten jótékonyan hatott a paranoiádra.
aug. 5. 00:27
 4/7 anonim ***** válasza:
44%
😂😂😂
aug. 5. 14:12
 5/7 anonim ***** válasza:
44%
Ezért nem szabad gyógyszerre inni
aug. 5. 14:13
 6/7 Véglény atya válasza:
44%

Mindenki rosszul tudja.

Ez a kínai vámpír, jiangshi. Ha ott járt, valószínű felmérte a terepet. Később fog visszajönni érted. Egy ideig húzd meg magad valahol máshol.

aug. 5. 18:33
 7/7 anonim válasza:
100%
Sárga, sovány és hosszú lény? Szerintem az Elektromos Művektől volt valaki jólláthatósági mellényben
aug. 5. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!