Egyedül èlek egy nagy házban ami egy règi másik ház alapjára lett èpitve egy tanyán. Nem tudom ennek lehet e köze bármihez csak mondom. Most èppen hajnal fèl kettőkor netezgettem a telefonon már gondolkoztam hogy le kène feküdni . Csend volt nyugalom , erre szemben velem az asztal olyan hangot adott ki jo hangosan mintha valaki rá ült volna ès meg reccsen vagy rá csapott volna valaki vagy nem is tudom. A kutya is elkezdett nèzegetni hogy mi van pedig aludt már itt az ágyban. Èn meg egyböl kapcsoltam a telefonon a vakut de mèg a lèlelgzetem is elállt mondom ez mi . Aztán felkeltem odamentem az asztalhoz nyomogattam nèzegettem sehol nem recseg se semmi . Kimentem elszivni egy cigit mert mondom most èpp nem vagyok ettől valami nyugodt. Aztán azèrt is írok ide ebben a tèmában mert kb fèl ève meg törtènt egy olyan amin szintèn csodálkoztam hogy feküdtem este az ágyban ès a szekrènyem ajtaja meg teljes erővel becsapódott úgy hogy csukva volt de nem telljesen mert règi es szokszor csak becsikom de nem teljesen es ugy marad az azt annyi . De mèg az a fogganyu is ami rajta van bele mozgott hát mondom erre valaki rá kellene üssön teli erővel hogy ilyen legyen akkor sem èrtettem hogy mi van . Telljesen láttam mintha valaki rá vert volna izombol a szekreny ajtora. Aztán mèg pár hónapja dörömbölès volt a hátso ajtómon kètszer egymas után ès ez kèt alkalommal megismètlődött egy hèt alatt ugyan ugy kètszer ès egyik este másik meg èjszaka mintha rángatták volna a bezárt ajtót. Nem tudom hogy ennek a házhoz van köze vagy egyáltalán lèteznek e ilyen dolgok de mostmár elgondolkodtam hogy rendesen a szemem láttára a nèma csöndben èjjel megint ez törtènt csak most meg az asztal. Nem nèzek ilyen szellemes filmeket sem nem foglalkozok semmi ilyen dolgokkal szoval nem bekèpzelem . Amugy az ajton is mikor azok a dörömbölèsek voltak kifutottam de semmi ember nem jött be hozzánk mert annyi idő alatt elfutni sem tudott volna pláne kètszer . Mindenesetre èn bízok benne hogy ilyen nem lesz többet mert nem vagyok nyugodt így. Mèg most mondtam is hangosan hogy mi van szellem van itt vagy mi van de hát persze semmi nem reagált semmit szoval nem tudom . Mostmár igy leirtam ezeket ide hátha igy megnyugszok de nem hiszem hogy evvel lehet bármit kezdeni.
Idős rokon ajtaján dörömbölnek néha, felriad, rohan ki elkapni őket.
Szellemekre gondolni eszébe sem jut, nem hisz misztikus dolgokban egyáltalán, 80 éves korára már rájött, hogy ezek nem létező dolgok.
Azzal nem tud mit tenni, hogy diagnosztizált skizoid sajnos, ezért vél ilyeneket hallani, félálomban.
De hiába magyarázom neki, egyszer én is ott voltam a másik szobában, semmi nem volt, csak hallucinált. (Nem az én vérrokoni ágam, ez örökletes szempontból lényeges.)
aug. 1. 12:55
3/7 anonim válasza:
Lehet, persze!
Nálunk is történtek ehhez hasonló esetek. Mondjuk pont olyan időkben, mikor többen meghaltak a családtagok közül.
Egyszer pl a radiátorban ordító, semmihez sem hasonlítható hangok szóltak rendszerinti éjszakai ipontokban. Egy rokon házában is léptekhez hasonló hangok jöttek a padlásról. Reggel megnézve természetesen semmit sem találtak...
De més sorolhatnám... Hátborzongató most is.
Mondjuk a régi panelház, ahol laktunk állítólag egy római temetőre épült.
aug. 1. 23:12
4/7 anonim válasza:
Küldd el, nem agresszívan, csak határozottan. Mondd, hogy nem félsz tőle, csak menjen el mert zavar. Vagyis igazából zavar ez, de ne mutasd ki, ne tudasd vele, mert akkaor nem hagyja abba. Ha látja, hogy közömbös vagy, egy idő után abbahagyja. Legalábbis sokan számoltak be ilyenről, és segített. Mondd, hogy menjen már a pics*ába :))))))))))))))))))))
aug. 3. 16:05
5/7 Szándékos Bendegúz válasza:
Szerintem a 4-s tanácsa teljesen jó.
Én ezt csinálnám.
aug. 3. 19:37
6/7 anonim válasza:
Nálunk is történtek hasonló esetek, nemrégiben az íróasztalomon a tollam mozdult meg és esett le az asztalról indokolatlanul. Én is ajánlom, amit a négyes, hogy határozottan küldd el, imádkozz sokat (ha olyan vagy), mert az is segít. Szenteltesd meg a házadat, vagy vannak olyan emberek, akik megérzik a szellemet egy házban, olyat is hívhatsz, legalább egyértelműen megmondja a dolgokat.
aug. 4. 11:56
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat . Akkor este mikor ezt irtam en mondtam is hangosan hogy mi van szellem van itt vagy mi fa,zom menj el innen meg ilyenek . Jó kicsit ez hulyen hangzik de tenyleg . Amugy meg tanyán lakom oda senki nem johet be az ajtón dörömbölni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!