Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szerintetek léteznek vámpírok?...

Szerintetek léteznek vámpírok? Hol találom meg őket?

Figyelt kérdés
Igazából csak szeretnék találkozni egy vámpírral, mégha az is lesz életem utolsó találkozása:D

jún. 16. 18:45
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Még ha léteznének is, és lenne olyan ember, aki kapcsolatban állna velük, vagy pontosan tudná hol kell őket keresni, gondolod, hogy pont a gyakorin lógna, és belefutna ebbe a kérdésbe... szerinted mennyi erre az esély ember? :D kb. annyi mint, hogy megnyerd a lottót. :D
jún. 18. 15:47
 12/19 anonim ***** válasza:
Temetőkben; kriptákban; elhagyatott régi kastélyokban; erdőkben; a mocsárban, és miközben róluk fantáziálgatsz esetleg a szobádban. :D
jún. 18. 15:53
 13/19 anonim ***** válasza:

Én régen ismertem egy vámpírt. A Boráros téren volt fellelhető.

Lord Guglielmo Dravelin - így nevezte magát, de bosszúságára mindenki csak Elmo-nak hívta.

10 éve eltűnt. Pár éve a soroksári rezidenciáját is lebontották - felvásárolták a területet és raktár lett a helyén.

Ez is évek óta kihalt, de próbálkozni lehet, hátha valaki még nézi:

[link]

jún. 18. 19:54
 14/19 anonim ***** válasza:
És le tudnád írni picit részletesebben azt a soroksári rezidenciát? Ha már lebontották, úgy is mindegy....
jún. 18. 21:17
 15/19 anonim ***** válasza:

Természetesen nem nagyon, hisz soha nem jártam arra. De figyeltem amiről beszélnek/írnak, illetve Elmo gyakran utalgatott a rezidencia hollétére és az elejtett információ morzsák alapján sikerült ezt-azt összerakni:

Egy régi épület volt, ahol Elmo a bandájával összegyűlt.

Elmo maga 571 éves volt...2008-ban. Magát mester vámpírként tartotta nyilván, saját bevallása szerint Párizsból költözött át az ezredfordulón a festői Csepelre. A rezidencián kívül törzshelyük a Boráros tér lett.

Elizabeth kisasszony - Elmo teremtménye. Cserfes, mocskos szájú és perverz - ez a három jellemzi a természetét.

Mario és Emilio - a 2 m magas, izmos segédek, akikkel Elmo éhsége csillapítására gyűjtette be a vérdonorokat.

V. Omolgen - vérfarkas, ő volt a lóti-futi a tanács és Elmo között.

Gergő - félvámpír és kemény láncdohányos.

Nethrith - Őt csak megemlítették.

Leona - Szintén.

Sh - egykori vámpírvadász, akit Elmo elkapott.

Vörös Damian - fél-farkas srác Szombathelyről, toldalék nevét vörös hajáról kapta, de Eldar-nak is hívták. Képes volt asztrál háziállatot készíteni bárkinek, bár azokat csak ő láthatta...

Damon L.S. - róla kevés info van, minden természetfeletti témakörben volt ismerete.

Nocturn - vagyis Ádám, ő vérfarkasként definiálta magát, de a vérfarkas megnevezésre mindig megsértődött. Jobb szerette a theriantrop megnevezést. Később maga mellé vett egy 13 éves srácot, akinek a valódi nevét homály fedi, őt Valkyr Nezthrezim-nek nevezte el.

Kacsa - sima ember volt, de mellette rendőr is, ő simította el Elmo ügyeit. Később összekaptak valamin és eltűnt.

Dominique - ő volt a híres flamenco vámpír, a budapesti szórakozóhelyek fürge ujjú gitárosa.

júl. 3. 01:07
 16/19 anonim ***** válasza:
Milyen fogyatekosok talalnak ki ilyeneket???
júl. 3. 06:13
 17/19 Hitehagyott ***** válasza:

Hát én egyetlen vámpírt ismerek el csak:

[link]

Az ő lenne.

Furcsa, de az Abigail óta újra kezd erőre kapni a 10-es évek közepe felé lecsengett vámpirizmus, vagy a Blood Princess and the Knight sorozat miatt lehet?

júl. 4. 18:59
 18/19 anonim ***** válasza:
#17-es, te vagy a rajzok készítője?
júl. 4. 20:37
 19/19 Hitehagyott ***** válasza:

18: Nem, semmi közöm nincs az oldalhoz...alig ismerem, csak olvasni járok fel.

Lianne, aki ír( és rajzol). Ott van a 'Bemutatkozás'ban.

júl. 4. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!