Szerintetek léteznek vámpírok? Hol találom meg őket?
Én régen ismertem egy vámpírt. A Boráros téren volt fellelhető.
Lord Guglielmo Dravelin - így nevezte magát, de bosszúságára mindenki csak Elmo-nak hívta.
10 éve eltűnt. Pár éve a soroksári rezidenciáját is lebontották - felvásárolták a területet és raktár lett a helyén.
Ez is évek óta kihalt, de próbálkozni lehet, hátha valaki még nézi:
Természetesen nem nagyon, hisz soha nem jártam arra. De figyeltem amiről beszélnek/írnak, illetve Elmo gyakran utalgatott a rezidencia hollétére és az elejtett információ morzsák alapján sikerült ezt-azt összerakni:
Egy régi épület volt, ahol Elmo a bandájával összegyűlt.
Elmo maga 571 éves volt...2008-ban. Magát mester vámpírként tartotta nyilván, saját bevallása szerint Párizsból költözött át az ezredfordulón a festői Csepelre. A rezidencián kívül törzshelyük a Boráros tér lett.
Elizabeth kisasszony - Elmo teremtménye. Cserfes, mocskos szájú és perverz - ez a három jellemzi a természetét.
Mario és Emilio - a 2 m magas, izmos segédek, akikkel Elmo éhsége csillapítására gyűjtette be a vérdonorokat.
V. Omolgen - vérfarkas, ő volt a lóti-futi a tanács és Elmo között.
Gergő - félvámpír és kemény láncdohányos.
Nethrith - Őt csak megemlítették.
Leona - Szintén.
Sh - egykori vámpírvadász, akit Elmo elkapott.
Vörös Damian - fél-farkas srác Szombathelyről, toldalék nevét vörös hajáról kapta, de Eldar-nak is hívták. Képes volt asztrál háziállatot készíteni bárkinek, bár azokat csak ő láthatta...
Damon L.S. - róla kevés info van, minden természetfeletti témakörben volt ismerete.
Nocturn - vagyis Ádám, ő vérfarkasként definiálta magát, de a vérfarkas megnevezésre mindig megsértődött. Jobb szerette a theriantrop megnevezést. Később maga mellé vett egy 13 éves srácot, akinek a valódi nevét homály fedi, őt Valkyr Nezthrezim-nek nevezte el.
Kacsa - sima ember volt, de mellette rendőr is, ő simította el Elmo ügyeit. Később összekaptak valamin és eltűnt.
Dominique - ő volt a híres flamenco vámpír, a budapesti szórakozóhelyek fürge ujjú gitárosa.
Hát én egyetlen vámpírt ismerek el csak:
Az ő lenne.
Furcsa, de az Abigail óta újra kezd erőre kapni a 10-es évek közepe felé lecsengett vámpirizmus, vagy a Blood Princess and the Knight sorozat miatt lehet?
18: Nem, semmi közöm nincs az oldalhoz...alig ismerem, csak olvasni járok fel.
Lianne, aki ír( és rajzol). Ott van a 'Bemutatkozás'ban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!