Valakinek hasonlo elmeny?
Figyelt kérdés
Ez most tortent velem egy 10 perce, furodtem fekudtem a kadba telefonoztam, majd egyszercsak arra lettem figyelmes hogy a furdoszobai kis fem labbal felnyithato kuka kinyilik majd erosen lecsapodik, illetve akkor meg nem lattam hogy kinyilik csak nagy hangja volt, nem is nagyon torodtem vele mondom biztos valami raesett furdes utan felszedem. Ra 15 percre ismet ugyanaz a hang, kiszalltam odavilagitottam megneztem es semmi nem volt a kozelebe ami raeshetett volna, felnyitottam es lecsaptam es akkor jottem ra hogy ketszer pont ugyanezt a hangot hallottam. Nagyon felek most, en nem hiszek az ilyenben de erre nincs magyarazat. Valakivel esetleg tortent barmi hasonlo hogy kicsit meg tudjak nyugodni? Koszonom2024. jún. 13. 22:06
1/1 Gyakori Válaszoló válasza:
Nyugodj meg, nincs semmi baj. A felső szomszédra gyanakodnék, gyakran lehallatszik az ilyesmi, és gyakoribb, mint gondolnád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!