Mi az oka annak ha valaki természetfeletti lényt lát?
Szerintem nincs különösebb oka.
Egyszer azt hallottam, hogy vannak fogékonyabb emberek, akik tudják örökíteni ezt a tulajdonságukat és képesek érzékelni olyan lényeket, amit egy "normál" ember nem.
De ha belegondolsz, akkor az érzékszervek skálája eléggé tág. Tudjuk, hogy nem látunk vagy hallunk mindent, míg más állatok igen és pl. így tájékozódnak vagy kommunikálnak.
Szerintem élhetnek olyan emberek, akiknek az érzékelésük kicsit más (kb. mint a tej emésztés, valaki képes rá, valaki nem).
Állítólag ez egy képesség. Van aki egész életében nem lát egy szellemet sem, míg mások igen. Attól függ, hogy ez a képesség tovább fejlődik-e gyerekkortól kezdve vagy nem. Azt nem tudom, hogy minden gyereknek van alapból, csak nem fejlődik tovább, vagy a gyerekek közül is a "tehetségesebbeknek" van.
(Nem hiszek a szellemekben, nem szívtam be ezt tisztázzuk :) én sem láttam amúgy sem egyet sem, csak attól hallottam ezt azt.)
Sok minden lehet.
Mentális problémák, hallucinogén szerek használata...
Akik komolyan hisznek benne és nem narkós, delíriumos, azok mentálisan sérült Pataki Attila bolygóközi utazók.
Egyébként nincs "természetfeletti", ilyet soha, senki nem bizonyított, misztikus hülyeségeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!