Miért terjedt el az a dolog/ tévhit, hogy ha valaki késő este sétál át a parkon keresztül, egy erdős részen, ahol rátamadnak a bokrok közül Yeti-k, egyéb fiktív lények??
Remélem, nem gondolta komolyan, hogy ezt beveszi Akárki. Gyenge.
Szerintetek az a sok horror tehető felelőssé ?
Köszi!
Sötétségtől való félelem, paranoid gondolatok evolúciós szinten beégtek nálunk, még a természeti létünk korából, amikor egy kis egészséges gyanakvás életmentő tudott lenni.
Ma már más a helyzet, de ez máig megmaradt.
Múltkor utánanéztem, mivel gyanús szellemes történeteket olvastam, amit feltételezésem szerint külföldi forrásokból dolgoztak át magyarra.
Valóban, találtam is olyan külföldi portált, ahová ezerszámra lehet beküldeni mindenféle szellemes, ködös, éjszakai reccsenő padlásos, tükrös, megcsörrenő poharas fantazmagóriákat.
Olyanok, hogy bolyongsz a ködben és halott ember (de inkább egész halott család) jön veled szembe, ez alapvető dolog, hiszen bárkivel meg szokott esni a hétköznapokban.
Kommentelni is lehet, de külön ki van kötve, hogy a beküldők szellemi épségét nem szabad firtatni, vagy szidalmazni.
"Nem korrekt", de ezek a dolgok sajnos így mennek. Hülyének lenni emberi jog. Felszólalni ellene már nem feltétlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!