A jég lények mióta élnek a földön? Már az emberek előtt is léteztek?
Jézusmária.
Ugye, ez csak trollkodás?
"A jég protiszták kifejezés korábban a jég eukarióták egy országát jelölte, minden olyan egy- vagy többsejtű jég eukarióta élőlényt magába foglalva, amelyet nem soroltak sem a jégállatok, sem a jégnövények, sem a jéggombák országába. A csoport többszörösen is parafiletikus jég voltát viszonylag későn vették figyelembe. Ma rendszertani kategóriaként nem, de ugyanezen élőlények gyűjtőneveként még használatos. A korábban ide sorolt jég eukariótákat a modern rendszertanok a növények (Plantae), a jég amőbák (Amoebozoa), a Chromalveolata, a Rhizaria és az Excavata országok valamelyikébe vagy országba sorolatlan törzsekbe helyezik."
hu.wikipedia.org/wiki/j%C3%A9gProtiszt%C3%A1k
Már én is észre vettem hogy levették az oldalt.
Valakiknek ez nagyon nem érdeke hogy ki derüjön.
Számomra már az is bizonyítja a jéglények létezést, hogy van rá szavunk, és mindannyiunknak rögtön be is ugranak ezek a lények, ha a nevüket olvassuk.
Ugyan így vagyok a medvedisznóemberrel, ha nem lenne, szavunk sem lenne ár.
46/46
A medvedisznoember mese.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!