Honnan tudhatom meg mit szeretne egy szellem aki a házunkban lakik?
10. Egely György ifjúkorom szemfényvesztője, sokszor szerepelt a TV-ben, újságokban. Akkoriban talán hittem is, nem is, de igazán nem hibáztatom magam, fiatalabb korban hajlamos az ember ilyen hülyeségek befogadására is. Ez valószínűleg természetes lehet.
Ma már természetesen nem veszem komolyan, főleg mivel több tapasztalatot szereztem megbomlott elméjű emberekkel is, Egely Györgyöt sem tartom már normálisnak. Van ilyen agyi lebomlás sajnos, ő is nyilván nagyon komolyan veszi magát, nem tehet róla. Ez ilyen betegség, elszakad az ember a valóságtól és ez az állapot idővel már csak egyre romolhat, soha nem javul.
Nem ugyanaz, mint amikor én tapasztalatlan fiatalként azt sem tudtam, higgyek neki vagy sem. Abból én "kinőttem", de ilyen sérült agyműködést nem lehet kinőni, sajnos.
Én a páromnál lakom és a mi házunkban is voltak/vannak néha hasonló jelenségek és szintén egy temetőre épült. Ez lehet egy szimpla véletlen egybeesés is, de akár szellemek ki tudja, hogy mi létezik is mi nem.
Szerintem ignoráld ezeket a jelenségeket, majd idővel elmúlnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!