Honnan tudhatom meg mit szeretne egy szellem aki a házunkban lakik?
Az a szellem ottragadt, nem tud (nem "akar") szabadulni onnan. Tehát nem kell megérteni, hanem szimplán csak meg kell tőle szabadulni. Már csak azért is, mert a mindennapokban zavaró parajelenségek mellett, nem biztos, de nagyon valószínű, hogy a ti életenergiátokból táplálkozik.
Ha közeletekben van egy temető, akkor még érdemes lenne energetikailag levédetni is a lakást újabb szellemekkel szemben vagy egyszerűen a temetőből áradó esetleges negatív energiákkal szemben.
Nem vagyok szakértő, nem tudom, kihez fordulhatnál ezügyben, aki nem szélhámos; de szakértőt kell találnod hozzá, ezt egyedül nem tudod megoldani, ha csak nincs szerencséd, és a szellem(ek) maguktól el nem mennek (előfordul ilyen is néha).
állítólag a só nen tesz jót a szellemeknek. az ektoplazma állagai: levegő, köd és olyan kocsonyás. állítólag nem szeretik.
szórj sót a házban. sokak szerint a sarkakba. olvastam olyat h sós vizet kell tenni stb. ki lehet azért próbálni.
azt is olvastam h szárított babér levelekből és boróka bogyókból kell koszorút csinálni és az ajtókra tenni.
nem kell kideríteni h miért van ott s mit akar. nyílván semmi jót. a kommunikációval ne peóbálkozz mert rosszabb lehet.
ha mégis ezt akarod akkor olvass utánna a szellemidézéseknek. állítólag a poharas verzió a hatásosabb.
"Ezt hogyan tudnám kideríteni?"
Lakást bekamerázod, hangrögzítés, bizonyító erejű YouTube videó összeállítása.
A nézettségi számokból szép kis bevételre tehetsz szert, miután szellemek létezésére hihető bizonyítékkal a világon még senki nem szolgált.
Te leszel a világelső világhíres világsztár.
Szurkolok neked!
A videó alatti kommentekre lehet majd törlést kérni (amelyiket nem bírod elviselni), ezt onnan tudom, hogy nekem is törölte már szakszerű véleményem, magyar álszakértő.
Sokan hülyének néznek,de ne törődj ezzel. A leírásod alapján Te egy normális nő vagy aki párkapcsolatban lépett egy olyan férfival aki hozta magával a korábbi házasságában született kislányát. (Ha nem így van javíts ki.)
Nem lehet,hogy ezt a kislányt érzelmileg megviselte az apjának az új kapcsolata?
Érzelmileg labilis gyerekeknél figyeltek már meg hasonló, úgynevezett "poltergeist" jelenséget. Ezt nem szellem okozza,hanem egy bizonyos személyhez -jelen esetben a kislányhoz- köthető pszichokinézis produkálja. Persze ettől még ez furcsa és a hivatalos tudomány sem tud mit kezdeni vele.
Ha a gyerek mentálisan rendeződik és kinövi ezt a számára nehéz időszakot akkor a "szellem" is el fog tűnni.
Erről a témáról bővebben olvashatsz Egely György:Titokzatos erők tudománya? c. könyvében.(348.o)
Szóval nincs itt semmiféle szellem amitől paráznotok kellene. A jelenség bár nagyon ritka,de létezik.
A neten is rákereshetsz. A kulcsszavak: poltergeist, spontán pszichokinézis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!