Megdöbbentő felfedezés: törpe és óriás emberek mégis éltek a Földön – KÉPEK, VIDEÓ. Szkeptikusok erre mit láptek?
Denziovani óriásokról még sosem hallottam. Most a tudomány is bizonyította hogy óriások és törpék igenis léteztek!
Na erre mit léptek ? [link]
Nekem nem új dolog.
"Köszönöm a megerősítést! A Hófehérke történetében is a törpék mind bányászok voltak. Mindig a bányákhoz közeli erdőkben látnak törpét. Véletlen lenne?"
Amikor egy mesét akarsz használni, hogy az igazadra mutass rá XD
"Rngeteg mitológia, történet, elbeszélés szól a törpékről a bányákban"
Rengeteg meg nem.
Asszem vannak 10+ éves videók amelyek törpe vagy elementál (hit szerint) megjelenéseket videóznak le.
Erdőkben, házakban, iskolákban, játszótéren, akárhol.
Most melyik igaz?
Az ugye megvan, hogy a több 100 évvel ezelőtti bányákban max 1,5 méter magas vágatok voltak, és nyilván a kisnövésű emberek voltak oda ideális munkaerő.
Gondolom innen a mese.
21 azok manók vagy koboldok 20-50 cm-es lények ha nem kissebbek
Ír mitológiai lények akik az esőben szaladgálnak
Az érdekesség az ezekben a lenyekben
Manó- kobold, törpe, óriás, sárkány és sellő hogy a föld bármelyik emberlakta területére tévedsz van róluk valami történet. Európában Ázsiában Amerikában és Afrikában fix.
Mind hasonló szerepet tolt be, csak a megnevezés változhat.
Az erdei gonosz szellemek, a busó, a krampus, az oni, az ördög es a wendigo pl. Hasonló alakú leny
Szerintem meg nagy a különbség az európai sárkányok és a kínai ábrázolás között.
De az összes többi lény ugyan ez.
Ha valósak lennének, nem lenne ennyire inkonzisztens ábrázolások.
Ugyanilyen különbség van a szent család ábrázolása között is, minden földrészen.
Ha valósak lennének,...
Talán az információ terjedése nem tökéletes?
Wáó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!