Megdöbbentő felfedezés: törpe és óriás emberek mégis éltek a Földön – KÉPEK, VIDEÓ. Szkeptikusok erre mit láptek?
Denziovani óriásokról még sosem hallottam. Most a tudomány is bizonyította hogy óriások és törpék igenis léteztek!
Na erre mit léptek ? [link]
A bányász népek alacsonyabbak voltak mindig is. Ezek a törpék. A mitológiai történeteiben is a bányák S a bennük rejlő kincsek ásványok megszállottjai.
Az óriások többnyire a hegyekben éltek. (Tudtommal) Es a vízből jöttek. Ezek lehettek akár a skandináv vikingek is akik elég magasak voltak az akkori európai nepekhez képest. Csak nézd meg a régi magyar pereszthazat. Én pl lefejelem az ajtó felfat.
De hozzá viszonyithatod az akkori északi házak ajtajával.
Szóval az úgynevezett barbár óriások a korai vikingek lehettek. Vagy afrikai törzsek. Amik ez európai 155-165cm hoz képest a 180-210cm K magas.
De csak random számokat írtam.
Minden esetre a 20 cm különbség az már már sok is lehet főleg egy olyan embernek aki csak és kizárólag olyan ária környezetben nőföl ahol mindenki kb egy magas vele csak a nők alacsonyabbak egy kicsit.
Vegyük figyelembe ugye azt is hogy nem volt akkora a nemzetek közti keveredés mint manapság.
Az a vicc, hogy a cikkben teljesen normálisan leírták a méreteket.
E szerint a kérdező el se olvasta, amit idézett.
13 "A bányász népek alacsonyabbak voltak mindig is. Ezek a törpék. A mitológiai történeteiben is a bányák S a bennük rejlő kincsek ásványok megszállottjai."
Köszönöm a megerősítést! A Hófehérke történetében is a törpék mind bányászok voltak. Mindig a bányákhoz közeli erdőkben látnak törpét. Véletlen lenne? [link]
Rngeteg mitológia, történet, elbeszélés szól a törpékről a bányákban, mellettük levő erdőkben. A kobold, aki az aranyát a szivárvány tövében rejti el stb
14# "Na mivan kérdező?? megkukultál? Holnap kérdezz ismét valami kukacságot amit mi szkeptikusok nem fogunk bevenni mint te."
Azt hiszem az azelőtti hozzászólásodban meg is erősíted a tudományos linkekkel azt hogy léteztek ezek a törpék ill óriások, szóval ezzel magad is elismered, hogy utánanáztél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!