Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Előző életemben? Veletek volt...

Előző életemben? Veletek volt ilyen?

Figyelt kérdés
mikor ott voltunk a hipnotizőrnél,kiderült,hogy előző életemben boszorkány voltam,és azért fáj a fejem,mert kővel dobáltak stb. alapból van valami közöm a szellemekhez..mármint néha magamelött látok valakit,megérzem őket,és érzem azt is hogy ki jön fel és miért_VELETEK TÖRTÉNT HASONLÓ?elmesélnétek?
2010. okt. 17. 16:08
 1/4 X. Maté ***** válasza:
Igen nekem volt egyszer egy álmom, amiben én voltam Julius Caesar, csak utána felébredtem...
2010. okt. 17. 16:39
 2/4 A kérdező kommentje:
de irigyellek.:D én meg már voltam cleopátra meg madonna is..><
2010. okt. 17. 17:17
 3/4 anonim ***** válasza:
80%

Az amirol te beszelsz az lelek reinkarnacio ... s hogy tudod meg mi voltal elozo eletedben .... az egyik dolog elmesz egy mediumhoz aki feltarja vagy a masik turkalsz a furcsa almaidban ... a lelek nem hal meg ha az ember teste nem tuz alltal hal meg ... igy vandorol ... s minden halal utan egy ujaszuletes koveti 6 hetre vagy 6 honapra a halal utan azert nem bolygatjak 6 heetig a holtak sirjat hogy bekeben tudjanak ujaszuletni ... ejjelente ha almodsz olyat hogy uldoznek s a multban tortenk s arra ebredsz hogy lenyilaztak vagy levagtak a fejed vagy megszurtak vagy lezuhantal vagy megfuladtal vagy olyan dolgokra ebredsz ami hallosak akkor az elozo eleted veget almodtad meg ... de olyat nem allmodik senki hogy maglyan egetik el ... mert akit maglyan egettek el annak a lelke is meghalt elegett .... vagy aki tuzveszben halt meg vagy robbanasban

... en is pl azt allmodtam hogy egy exotikus helyen voltam palmafak alatt a tengerparton fekudtem napozam s egy kigyo siklott a testemen keresztul s megmarta a laban en ekkor hirtelen felbredtem ... ez azt is jelenthette hogy az elozo eletemben kigyomarasba haltam bele...

de ezekre hogy kik voltunk az elozo eletunkben azt a Mediumok tudjak megmondani pontosan ... s emlitetted hogy megerzed a szellemek kozeletet s azt hogy valaki kozeledik feled s erzed mit akar ... en is igy vagyok megerzem ha faj valaknek a feje tolem 4 m-re vagy ha emelyeg a gyomra vagy ha szerelmes vagy ha szomoru vagy ha faj valamije vagy ha ismerkedni akar ..pl en fiu vagyoks ha odajon egy lany mellem megerzem hogy azert jott mellem mert megakar ismerni ... ezek jo adotsagok olykor de az hogy erzem mindekinek a bajat az utszan a fajdalmat az nem jo dolog mert olykor sajnalom oket ....

2010. okt. 17. 17:23
 4/4 anonim válasza:

Timo válasza:

A reinkarnáció márpedig létezik, de mostanság keveset beszélnek róla. Ez nem hit kérdése. Azt viszont már én sem tudom, hogy miért alakult így az evolúció során, de előző életünkre nem emlékszünk. Mintha nyomtak volna egy format c:/ -t.

De talán jobb is így. Képzeljük csak el, micsoda zűrzavar keletkezne a mindennapi életben, ha az előző élet eseményeire a jelen eseményeivel egyidejűen emlékeznénk! Mekkora kínlódást okozna, ha az előző életeinkben elkövetett bűnökre pontosan emlékeznénk, és látnánk, hogy bűnhődünk értük jelenlegi életünkben! Az emlékezés felesleges megterhelést jelentene. Lessing írja: "Öröm számomra elfelejteni, hogy már léteztem egyszer! Az előző állapotokra való emlékezés csak a jelen lét dolgainak rossz használatát tenné megengedhetővé számomra. És különben is, amit most el kell felejtenem, azt mindörökre el kell felejtenem?"

Fogjuk úgy fel, az új élet egy újabb esély jobbá tegyük a körülettünk levő emberek, és ennek a parányi bolygónak életét.

Itt egy hasonló kérdés: http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallaskri..

Azt viszont nem tartom hihetőnek, hogy azért fájna gyakran a fejed, mert előző életedben kővel dobáltak. Ezt kivizsgáltatnám, egészségi probléma. Igazi szellemekkel még nem volt dolgom.

2010. okt. 24. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!