Mit gondolsz ezekről a repülőről hirtelen leszállni akaró emberekről?
Figyelt kérdés
Röviden:
Több eset egymastól különálló is volt, hogy egy utas teljes pánikban azonnal le akart szállni a repülőről, mert egy 'nem igazi' embert látott.
Mi lehet ez?
De volt egy brit férfi is, horvato.-i járaton akadt ki.
2023. aug. 29. 23:26
1/10 anonim válasza:
Arra gondolsz, hogy bevetítettek valamit az agyába, amitől elkezdett mondjuk pánikolni?
2/10 anonim válasza:
Ez a nő drogos volt, már csinált videót amiben megmagyarázza és bocsánatot kért.
3/10 A kérdező kommentje:
#1ilyenről nem tudok
2023. aug. 30. 01:22
4/10 anonim válasza:
Pedig bizony beherkázott rendesen.
5/10 A kérdező kommentje:
#1 ja úgy...hát az is egy lehetőség
2023. aug. 30. 07:53
6/10 anonim válasza:
Az ilyen drogos szutyok miért nem tud ilyenkor otthon maradni?! Űlne a seggén, amíg ki nem józanodik. De nem, neki maszkálni kell, aztán csak a baj van vele. A személyzet is hibás, hogy felengedték, nem hiszem, hogy nem látszott rajta. Az ilyen bármikor bárkire veszélyes is lehet. Lehetőséget kellene teremteni nekik, hogy leszálljanak ilyenkor. Hátha a légáramlat helyrepofozná kicsit őket mire földet érnek.
7/10 anonim válasza:
Idegenek a repülőn? Mi történik?
8/10 anonim válasza:
Nem, "mind control" technikával is be tudnak haluztatatni neki valamit és akkor csak egy tesztalany.
9/10 A kérdező kommentje:
#7 Igen, ezt is megtaláltam, meg is néztem.
Elvileg ugyanilyen volt vmi kínai gépen is.
Nekem csak az a gyanús, hogy ha drogoztak, hogyhogy mindenki ugyanazt haluzta be?
Vagy ha mondjuk skizofrenek es volt egy pszichózisuk, akkor megint, hogyhogy ugyanaz?
2023. aug. 30. 16:52
10/10 anonim válasza:
Aszondták a gépen az embörök vertikálisan pislogtak. Há hogy van ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!