Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Hogy hívják (mi a neve) az...

Hogy hívják (mi a neve) az alvás angyalának?

Figyelt kérdés

Akinek van angyalos könyve, esetleg abban le van írva.

De ha máshonnan tudjátok, úgy is jó! :)

2023. aug. 24. 21:12
1 2 3 4 5
 21/45 A kérdező kommentje:

Családtagomnak volt 2 macskája, sokszor aludtak nálam, de úgy elterpeszkedtek rajtam, hogy kiszorítottak kb az ágyból, akkor meg azért nem tudtam aludni.

De akkoriban még nem volt alvászavarom.

2023. aug. 25. 05:00
 22/45 A kérdező kommentje:
#10. Köszi, imádkoztam hozzá is.
2023. aug. 25. 05:01
 23/45 A kérdező kommentje:

#10. Ezt olvastam az előbb Gábriel arkangyalról:

"LEBONTJA: zaklatottság, unalom, elégedettség, frusztráció, álmatlanság."

Itt: [link]

Köszi, #10!

2023. aug. 25. 07:55
 24/45 anonim ***** válasza:
69%
Most komolyan, milyen hülye akar alvàsproblémákra angyali segítséget kérni a 21. Században?
2023. aug. 25. 09:12
 25/45 anonim ***** válasza:

“ Fát nem faragok, sem este, sem máskor.”

Ja lehet rosszul fogalmaztam, ezeket nézem ha nem tudok aludni.

A kv meg vicces cucc én se tudom miert de hat. Egy próbát megér, én is tej érzékeny vagyok de ennyi engedmény van a dologban. Öv vagy Tiszán vagy tejjel.

Anno kinomban próbáltam ki.

Egy régi osztálytársam anyukája csinálta így mert ő sem tudott semmitől se elaludni.

De akkor nálad valahogy másabb a probléma mint nálam. Mert én ha el alszom nem nagyon képek föl max inni de simán vissza alszom ha egyszer bejött.

Tesom mondta ő egy állat hogy 2 pihenésre van szükség és minimum 3 óra mély alvásra.

Az alvas időt le lehet minimalizálni 4 vagy 4,5 órára ha jól csinálod és jól osztod be a pihenőidőt… mondom állat😅

Az egyik pihenés a tudati az ennél igazából ha van olyan dolog amiben elmerül sz és csak röpül az idő pl rajz akkor az agyad pihen. Képek születnek ahogy álomban is de a test és a szem aktív. Fontos kitét hogy ez olyannak kell lennie ami nem kekfeny függő (ide értve a telefon tablet ) a tevékenység lehet könyv, Lego, rajz, és hasonlók.

A másik pihenés az a testi, pihentetni kell az izmokat, az idegeket és a szemet. Főleg a szemet. S a lehető legnagyobb sötétben.

Mondjuk a buszon ülve is láz írhatsz izmot és be se kell hunyni a szemed de akkor 3nak a szem pihentetése az os kulcs fontosságú.

Más kép ha nem tudsz aludni akkor pihenj és használd ki azt az időt hasznos abban fordítás a hátrányt az elonyodre

2023. aug. 25. 11:17
 26/45 A kérdező kommentje:

#24. Aki mondja.

Elolvastad egyáltalán, amiket írtam? Rengeteg módszert kipróbáltam.

Amúgy pedig SKH, hogy kihez szeretnék fordulni.

2023. aug. 25. 11:37
 27/45 A kérdező kommentje:

#25. Mondjuk azt én is észrevettem, hogy sokkal kevesebb alvásra van szükségem, mint másnak, plusz pont tegnap olvastam, hogy az már megdőlt, hogy 8 óra lenne a szükséges alvásmennyiség.

Köszi a tippeket. Kávézni nem fogok.

Nagyon aranyos vagy, hogy ennyire segíteni szeretnél. :)

2023. aug. 25. 11:42
 28/45 A kérdező kommentje:
Amúgy én a meleg mézes tejről hallottam, hogy nyugtató, altató hatású lehet, de a tejtől annyira rosszul lennék, hogy akkor amiatt nem tudnék aludni... Tényleg nagyon nem bírom.
2023. aug. 25. 11:45
 29/45 anonim ***** válasza:

Várjunk akkor lényegében Gábriel a válasz a kérdésre?

Nem is gondoltam volna hogy ő az.

2023. aug. 25. 11:53
 30/45 A kérdező kommentje:

#29. Úgy tűnik. De valószínűleg vannak átfedések.

Plusz régebben azt hallottam vagy olvastam, hogy minden tevékenységnek megvan a maga angyala, illetve egy csoport angyal. De fogalmam sincs, hogy hol olvastam vagy hallottam.

2023. aug. 25. 12:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!