Lehetséges hogy egy hús-vér ember beleszeressen egy szellembe?
Figyelt kérdés
Persze ha feltételezzük hogy léteznek.2023. júl. 25. 22:47
2/16 anonim válasza:
Esetleg úgy, hogy tudja ki volt az a szellem az életében. Mert a szellemek legtöbb esetben láthatatlanok.
3/16 Grimfox válasza:
Volt mostanában valami hasonló hír, hogy egy nő hozzáment egy kísértethez, de aztán el akart válni, és valami exorcistát, vagy mit akart hívni a váláshoz. Nem tudom, hogy a nő bolond e, vagy tényleg látta is azt a szellemet, én csak olvastam erről.
5/16 anonim válasza:
Nem lehetseges, nem leteznek szellemek.
6/16 anonim válasza:
Viszont ha meg leteznenek akkor miert ne lehetne. Van aki faval van aki csillarral hazasodik. Rengeteg a barom ember.
7/16 anonim válasza:
9/16 anonim válasza:
Az apácák nem azt mondták régebben, hogy ők az Úr menyasszonyai?
Lehet volt köztük pár, aki ezt komolyan gondolta. Abba a szellemiségbe voltak szerelmesek, amit ők Úrként azonosítottak. Lehet ők észlelték is ilyen-olyan módon ezt a szellemiséget.
10/16 anonim válasza:
A mai világban miért ne lenne elhetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!