Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Valaki segítsen, hogyan lehet...

Valaki segítsen, hogyan lehet szellemet a házból kiűzni?

Figyelt kérdés

Valami módszer esetleg, amivel nem csak felbosszantjuk a szellemet, hanem végképp el is megy? Vagy ha papot hívok, ők vállalnak ilyesmit? Mit lehet tenni?

Olyan válaszokat légyszíves ne írjatok, hogy nincsenek szellemek, meg direkt hülye ötleteket se. Köszi. Aki nem hisz a szellemekben, az csendben örüljön neki.

2010. okt. 13. 12:14
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Bűvös mondat: Távozz Innen Sátán!!!!

nekem mindig bejön!

2010. okt. 13. 13:03
 12/19 anonim ***** válasza:

"Esetleg nem halt meg valaki bent a hazban?"

A világ legtöbb házában meghaltak emberek és ott élnek emberek és nem hisztériáznak!2010 van nem?

2010. okt. 13. 14:05
 13/19 anonim ***** válasza:
0%

nincs szellem, csak parázol mert amikor kicsi voltal valaki mondta h "húú szellem vannak a házadban" vagy valami...

te ezt rejtetten elhitted és időnként eszedbe jutott. emiatt néhány dologról aminek nem tudtad az okát (pedig volt)elhitted h szellem

emiatt kialakult benned mindenféle dolog pl az elvajárás...

ha most valaki azt mondaná jelenlegi lakásodról h szellemek laknak ott akkor valszeg nem hinnéd el de lehet h ugyan úgy beszarnál...

az egész csak azért van mert sok horrort néztél, félsz a sötétben és mert elhiszed h ott szellem van...

amúgy elég fura hogy a párod nem szarja le azt h "szellem" van ott...

meg az is h semmi konkrétat nem írtál h mi történt ami miatt elkelett költöznöd, mert "nem bírtad"

meg még annyit h sztm elég gáz h ilyenekben hiszel....

2010. okt. 13. 14:41
 14/19 A kérdező kommentje:

Szerintem is elég gáz, de ez van. Jobban örülnék ha kimaradt volna az életemből.

Tudom, ez egy védelmi mechanizmus, amikor az ember bebeszéli magának, hogy minden fekete és fehér, mindenre van magyarázat és mindent tudunk, de nem így van. Vannak dolgok amikről fogalmunk sincs.

Volt, hogy fényes nappal hárman néztük hogyan mászkál a pohár az asztalon, próbáltunk a fizika eszköztárából mindenféle lehetséges magyarázatot keresni, de nem jött össze.

Egyébként íme "legtestközelibb" élményem: egyik éjszaka elindultam kifelé a mosdóba, fél lábam már kint, másik még bent, amikor teljes erőből rámvágódott az ajtó, a bokám kicsit be is dagadt, abban a pillanatban visszafordultam és elkezdtem nyomni befelé, teljes erőből nekifeszültem, üveges ajtóról van szó, recsegett az üveg a kezem alatt. Aztán engedett és beestem a szobába. Persze senki nem volt az ajtó mögött, hiába néztem.

Nem csak velem történtek ilyenek, családom minden tagjával.

Mióta elköltöztünk, ha ott vagyok fél órát, órát, nincs semmi, de pl. egyszer már telefonált a szomszéd, hogy betörtek a házba és tologatják a bútorokat. A szomszéd figyelte a házat míg apám oda nem ért, de senki nem jött ki. Bent pedig nem volt senki. A bútorok a helyén voltak.

Szóval valószínűleg az egész családom és az egész környék be van kattanva.

Mindegy, senkit nem akarok meggyőzni semmiről, csak gondoltam hátha valaki járt már hasonló cipőben és sikerült megszüntetni ezt a valamit, de ha nem akkor ez van.

2010. okt. 13. 15:23
 15/19 anonim ***** válasza:

valójában sztm is létezhetnek olyan dolgok amikre nem tudunk válaszolni, de azok nem nyilvánulnak meg

az hogy a pohár mászkált az asztalon lehet az a magyarázat hogy elment egy kamion a ház előtt és beleremegett az asztal vagy hasonlók

az üvegajtó meg lehet az hogy egyeszerűen a huzat odacsapta, te kihúztad a lábad, de a kilincs beakadt (-> mintha rendesen becsuktad volna az ajtót) utána amikor nyomtad akkor a nagy erő miatt és a rosz összerakás miatt a kilincs ujra megcsúszott és a z ajtó kinyílt

az h a szomszég meg átbámul hozzátok és azt mondja h mennek a díványok ... lehet h csak fokozni akarta az őrületet, vagy rosszul látta (pl ha öreg...)

szóval vannak ilyen dolgok amikre azt hisszük hogy...

de mégsem az

2010. okt. 13. 16:59
 16/19 anonim ***** válasza:

Esetleg ha meg erdekel, ma talaltam ra a neten erre az oldalra.

[link]

2010. okt. 14. 14:37
 17/19 anonim ***** válasza:
porszivo. észlény
2010. okt. 15. 20:46
 18/19 anonim válasza:
Nincs olyan hogy szellem . . . ez a kifejezés a filmiparban terjed el ez nem valós. Nincs olyan, hogy a szellemek mászkálnak és te azt látod. Ha gyerekkorodba történ akkor valami olyat láthattál amitől beképzelhetted magadnak akár a viharos szél stb. Gyerekkoromba én is féltem ezektől amikor még dolgozott a fantázia. Viszont egyet értek azzal, hogy vannak olyan jelenségek amire nincs magyarázat (NEM SZELLEMEK! JELENSÉGEK) . Pl. ha valaki látta az Ördögűzés Emily Rose üdvéért című filmet ami állítólag megtörtén akkor elgondolkozhat ezen. Ha viszon valaki kapcsolatfelvétellel próbálkozik . . . egy jó tanács : NE TEDD! Ha csak nem vagy sátánista :P
2010. okt. 17. 21:10
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Elolvastam mik történtek veled és csak egyet tanácsolhatok; Ne költözzetek oda! Hiába űzi ki valaki onnan azt a szellemet/démont/akármit...a rossz energiája/kisugárzása a háznak még mindig meglesz és erre bármikor bármilyen ehhez hasonló lény megtalálhatja...Szóval: Felesleges kiűzni, mert lehet, hogy 1 hét, vagy 10 év múlva jön helyette egy másik. Elég drasztikus példát mondok most; Kiűzitek a szellemet. Éltek boldogan, házasság, boldogság, kisbaba, kiskutya, minden...és egyszercsak éreztek egy enyhe fuvallatot és a gyerekszobából sírást hallotok. :/ Ha nem kamuztál (nem hiszem, hogy azt tetted volna), akkor elég magabiztos szellemetek van, akit sehol nem érdekel, hogy ti tudtok e róla vagy sem...erre alapozva lehetnek olyan szellemek is, illetve vannak olyanok, akik szándékosan ártani akarnak nektek. Egy ilyennek elég egy pillanatnyi nem figyelés...Gondold el ha egy kisgyerek fejére ráesik mondjuk egy váza... :S Én nem tudnék ilyen házban nyugodtan élni és szerintem te se, hisz neked még emlékeid is vannak.
2010. okt. 20. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!