Házban ragadt lélek?
Felnőtt ember vagyok (32F). Sok mindenben hiszek, vagy legalábbis nyitott vagyok, de azért a realitás talaján maradok.
Kb. 1 évvel ezelőtt párommal és 2 kutyánkkal beköltöztünk egy vidéki öreg házba (1950ben épült). Az első hetek rendben mentek, festettünk, berendezkedtünk, felfedeztük az új környéket, majd esténként érdekes dolgok történtek.
Fura ezt így leírni, de az éjszaka közepén felriadtam és egyszerűen olyan érzésem volt, mintha lenne valaki rajtunk kìvűl a házban. A kutyák bent alszanak velünk, mind a kettő felugrott és morgott kifele nézve a folyosóra. Felkaptam a piszkavasat és körbe jártam a házat, de sehol senki...
Pár nappal később a párom álmában felült éjszaka és előre nézve elkezdett beszélni, azt kérdezte ki van itt majd visszafeküdt.
Persze másnap nem emlékezett semmire... biztos csak én találta m ki.
106 kg, erősebb testalkatú ember vagyok, de azért összeszartam magam.
És ezek a fura jelenségek (wc-ben a szekrényen leborultak dolgok) jó pár hétig tartottak.
Szerencsére már jó ideje nincs semmi, az esték csendesek.
Szuper, hogy vannak ilyenek, akik ezekben a baromságokban hisznek, legalább a háztisztítók/szelleműzők/ezo spiri látó boszorkányok/csakratisztító köveket áruló majmok is meg tudnak élni valamiből.
Alvás közben felébredtél, és tudtqd hogy lélek... 😂😂 isten ereje baxki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!