Télleg szellemek vannak nálunk? Vagy csak beképzelem magamnak?
Figyelt kérdés
Ezelőtt is annyira féltem a szellemektől, de most olvastam ilyen történeteket és még jobban félek. De egyszerűen mindenhol és mindig. Mondjuk és aúgyis ilyen "beképzelős" fajta vagyok, hogy mindig beképzelem h vagyaki figyel meg ilyenek. De ez már beteges és tök komoly. Egyfojtában hátrafele nézegetek is beképzelek mindenféle hangot. Én wok ilyen hülye? Már teljesen kétségbe wok esve... (Csak normálisak írjanak, légyszi).?2010. okt. 10. 11:48
21/25 anonim válasza:
nézel valami komédiát és este arra gondoj mien majom ságokat csináltak benne ;) (=nekembevált=)
22/25 anonim válasza:
Nee félj.:)
Én is olvasom ezeket és mégse félek.. de ha ennyire félsz akk ne olvasd.:))
Én pl szeretem ezeket olvasni egyrészt leköt nem is tudom mért..:O :D
Ha ezt érzed gondolj másra..:)
F/14
24/25 anonim válasza:
nekem is volt egy korszakom 12 évesen amikor
megnéztem monnyuk a penge 2-őt és attól féltem hogy alsóálkapocssnélküli vérszívo ge.cik kopogtatnak az ajtómon:D:Dés szentem ez nem skizo... többet menny el haverjaiddal vagy szüleiddel legyél.az a lényeg h. ne figyelj a szellemes beképzelődéseidnek..vagy hogyhanaon beképzeled és azthiszed hogy vmi van mögötted fordulj meg és röhögj a képébe..:D:D üdv:én:D
25/25 anonim válasza:
15:13-as. ha nem vetted volna eszre a "telleg" szot direkt irtam,mert a kerdesbe volt belebiggyesztve. ha nem irom ki a vesszoket csak azert van mert kulfoldrol irok egy masfajta szamitogeppel. es te egy nagy paraszt vagy. ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!