Ki hisz a természetfeletti erőkben-entitásokban akár paranormális dolgokban ?
Akkor már beléd integrálódott, ez a természetes lét már neked. Ezért esel pl. cinikus túlzásokba első reakcióként, amit töröltek.
Az idő pedig egyedül ezen a mi síkunkon lineáris.
Igen igazad van, ez a sötét erő megszállt engem azóta is. Képzeld azt mondják tele leszel a következő akit meglátogatnak.
Hagyjál már békén komolyan :))
23: ez így valószínű, hogy megszállt, integrálódott a személyedbe, mar nem kell kisértenie külsőleg éjjel. Ezért vagy megértő velük.
Látod, már most menekülésre is késztetne. Így működnek ezek belülről, érzéseket adnak neked, amiről azt hiszed a sajátod. Most már kényelmetlenül érzi magát a leleplezéstől. Gyengék ezek, legyőzhetőek. Csak a dumájuk nagy. Majd én megyek el hozzátok éjjel, inkább.
Én hiszek, bár még soha nem történt semmi ilyesmi velem, hála Istennek!
Viszont facebookon benne vagyok egy csoportban, érdekes dolgokat szoktam olvasni, látni. Nem hirdetni akarom, csak megosztani, hogy ezeket is elhiszem. Vannak amik belemagyarázások, a nagyrésze az, de van amire nincs ésszerű magyarázat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!