Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » 3 kopogás mit jelent az ilyen...

3 kopogás mit jelent az ilyen dolgokban hívő embereknél?

Figyelt kérdés

Nem vagyok spirituális, nem hiszek az ezotériában, az asztrológiában, a szellemekben, a paranormális jelenségekben, stb. 100%-ban racionális vagyok, a tudományban hiszek. Viszont barátnőm nem teljesen ilyen, nem elvakult, de ő bizonyos dolgok magyarázatában mind a tudományt, mint a spirituális dolgokat lehetőségnek tekinti.

Este arra kelt fel, hogy 3 egymás utáni kopogást hallott perceken keresztül. Utána abba maradt. Én aludtam, nem keltett fel, így nem tudtam se megerősíteni, se megcáfolni. Reggel már azzal jött, hogy ez a halált jelenti.

Panelba lakunk, szerintem ezer meg egy dolog lehet, ami ilyen kopogást eredményezhet.

Szimpla kíváncsiságból, szerintetek mit jelent a 3 kopogás, ha valami "felsőbb erő" okozta?:)

(a félreértés végett, senkit nem nézek le azért, mert hisz az ilyesmiben, ti se nézzetek le engem, mert én nem hiszek :) )

2023. ápr. 17. 11:09
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%

10+ Ha Istentől kért jelet-a létezéséről, akkor tudja a "kedves" barátnőd, hogy egy démon volt az ki reagált és nem Isten.

A barátnőd fejezze be az eddigi tevékenységeit, mert nagy bajba kerülhet és még védelme sincs, mert könnyen becsapható. Mint látható most is.

Máté 12-

38.

Ekkor felelének néki némelyek az írástudók és farizeusok közül, mondván: Mester, jelt akarnánk látni te tőled.

39.

Ő pedig felelvén, monda nékik: E gonosz és parázna nemzetség jelt kiván; és nem adatik jel néki, hanemha Jónás prófétának jele.

Démoni entítás jelzett a barátnődnek, magát Istennek beállítva.

2023. ápr. 17. 22:59
 12/16 A kérdező kommentje:
A barátnőm semmit nem csinált, de nem rossz próbálkozás.
2023. ápr. 18. 07:24
 13/16 anonim ***** válasza:
0%
12 A barátnőd tanuljon meg igazat beszélni és felvállalni a cselekedeteit.
2023. ápr. 18. 09:00
 14/16 A kérdező kommentje:
az komoly
2023. ápr. 18. 09:21
 15/16 anonim ***** válasza:
0%

Ezt add át a barátnődnek, már csak azért is, hogy a csapdát, amibe belelépett eltudja talán még kitudja kerülni:

https://www.youtube.com/watch?v=IZuuC7At7BM

2023. ápr. 18. 20:20
 16/16 anonim ***** válasza:
A 3 kopogás a Szentháromság kigúnyolását jelenti, abban az esetben, ha "felsőbb erő" csinálta. Negatív entitások szoktak ilyesmit. Ez nem egyenlő azzal, hogy halált jelentene. De ha entitás csinálná, akkor nem ez lenne az egyetlen jel, amit a barátnőd tapasztal, szóval nem valószínű, hogy erről van szó.
2023. ápr. 19. 00:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!