3 kopogás mit jelent az ilyen dolgokban hívő embereknél?
Nem vagyok spirituális, nem hiszek az ezotériában, az asztrológiában, a szellemekben, a paranormális jelenségekben, stb. 100%-ban racionális vagyok, a tudományban hiszek. Viszont barátnőm nem teljesen ilyen, nem elvakult, de ő bizonyos dolgok magyarázatában mind a tudományt, mint a spirituális dolgokat lehetőségnek tekinti.
Este arra kelt fel, hogy 3 egymás utáni kopogást hallott perceken keresztül. Utána abba maradt. Én aludtam, nem keltett fel, így nem tudtam se megerősíteni, se megcáfolni. Reggel már azzal jött, hogy ez a halált jelenti.
Panelba lakunk, szerintem ezer meg egy dolog lehet, ami ilyen kopogást eredményezhet.
Szimpla kíváncsiságból, szerintetek mit jelent a 3 kopogás, ha valami "felsőbb erő" okozta?:)
(a félreértés végett, senkit nem nézek le azért, mert hisz az ilyesmiben, ti se nézzetek le engem, mert én nem hiszek :) )
10+ Ha Istentől kért jelet-a létezéséről, akkor tudja a "kedves" barátnőd, hogy egy démon volt az ki reagált és nem Isten.
A barátnőd fejezze be az eddigi tevékenységeit, mert nagy bajba kerülhet és még védelme sincs, mert könnyen becsapható. Mint látható most is.
Máté 12-
38.
Ekkor felelének néki némelyek az írástudók és farizeusok közül, mondván: Mester, jelt akarnánk látni te tőled.
39.
Ő pedig felelvén, monda nékik: E gonosz és parázna nemzetség jelt kiván; és nem adatik jel néki, hanemha Jónás prófétának jele.
Démoni entítás jelzett a barátnődnek, magát Istennek beállítva.
Ezt add át a barátnődnek, már csak azért is, hogy a csapdát, amibe belelépett eltudja talán még kitudja kerülni:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!